Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακρίσεις και πλατιά χαμόγελα για τις μαζορέτες της «Ναυσικάς»

Cheerleaers
20 Ιουνίου 2018 / 12:45

ΑΘΗΝΑ. Με χαμόγελα γύρισαν οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Μοντέρνου Χορού «Ναυσικά» από την πρωτεύουσα,

όπου συμμετείχαν στο Olympus Cheer & Dance International Open 2018, που διοργανώθηκε από την Hellas Cheerleading Union, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου, το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Οι Κυβέλη Κυπριώτη και η Χριστίνα Παϊπέτη πήραν την 1η θέση  και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  Double Freestyle Pom (Junior A). Η Ειρήνη Λουκά  και η Marta Denisova πήραν την 4η θέση στην κατηγορία Double Freestyle Pom (Junior). Η Κατερίνα Κορακιανίτη και η Θεοδοσία Γεωργοτά πήραν την 5η θέση στην κατηγορία Double Freestyle Pom (Senior).
Τέλος, η ομάδα των Μαριάντα Κυπριώτη, Ειρήνη Λουκά, Βασιλική Κουρτέση, Ευγενία Νικά, Εμμανουέλα Ρέγγη, Ειρήνη Γκίζα, Έλενα Πολίτη, Κατερίνα Κορακιανίτη, Θεοδοσία Γεωργοτά και Marta Denisova, πήραν την 4η θέση Senior Team Freestyle Pom.
Η προπονήτρια τους Anna Klochko κάνει υπέροχη δουλειά για τα κορίτσια του Συλλόγου που δουλεύουν σκληρά, με επιμονή και με πνεύμα συνεργασίας, ενώ οι γονείς προσφέρουν τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα. Άξια συγχαρητηρίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, καθώς και η Άννα Αποστολοπούλου, υπεύθυνη του αθλήματος για τη ΒΔ Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, για τη συνεργασία τους.