Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Κουτζαβασίλης

Μεταγραφές
14 Ιουνίου 2018 / 17:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αβεβαιότητα που επικρατεί στον ΑΟΚ σχετικά με τo που θα συμμετάσχει του χρόνου αναγκάζει την ομάδα να είναι «σε αναμμένα κάρβουνα».

Θέλει να κλείσει μέτωπα, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει σε ότι έχει σχέση με εκκρεμότητες κάποιων παικτών.
Ήδη έχασε οριστικά αρκετούς παίκτες, τέσσερις από τους οποίους ίσως να κρατούσε αν ήξερε με σιγουριά ότι θα παίξει στη Superleague. Μιλάμε για Σιόντη, Παμλίδη που πήγαν στα Γιάννενα, τον Επστάιν που πήγε στη Λαμία και τον Ρόλε που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αξίζουν να παίζουν στη Superleague και αρκετά σωματεία έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω τους. Ανάμεσά τους και ο γκολκίπερ Φώτης Κουτζαβασίλης, ο οποίος τα τέσσερα χρόνια που είναι στο νησί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια όλων.
Για τον 29χρονο τερματοφύλακα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης θέλει και τρίτο τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τους Αστρά, Χουάντερσον και εξετάζεται την περίπτωση του Φ. Κουτζαβασίλη.
Όμως τα πράγματα είναι κάπως περίεργα γιατί, ο Κουτζαβασίλης έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την Κέρκυρα, από την εποχή που υποβιβάστηκε και με δεδομένο ότι τότε θα έπαιζε με σιγουριά στη Β΄ Εθνική. Ωστόσο εφόσον το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης με παράλληλη αύξηση των ομάδων δεν υλοποιηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο ΑΟΚ δεν θα παίξει στη Superleague, τότε ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας θα εξετάσει όλες τις διαθέσιμες προτάσεις, αφού πιστεύει στον εαυτό του και μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην υψηλότερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια