ΕΠΣΚ: Τακτοποίηση οφειλών των σωματείων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι να ενοικιαστεί, αφού έτσι έκρινε η πλειοψηφία του Δ.Σ., άσχετα αν δέχεται ότι είναι «κερδοφόρο»,
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας υπενθυμίζει στα σωματεία της δύναμής της την υποχρέωσή τους να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019. Σε περίπτωση που σωματεία δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές από οποιαδήποτε αιτία, δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 - 2019 και να προβαίνουν σε οποιαδήποτε μεταβολή στη δύναμη των ποδοσφαιριστών τους (κατάθεση αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών), σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον ΚΑΠ Επαγγελματικών – Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών)».
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.