Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολλές οι αλλαγές προπονητών στην ΕΠΣΚ

Τοπικά πρωταθλήματα
31 Μαΐου 2018 / 17:28
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε γράψει για αρκετούς προπονητές των τοπικών πρωταθλημάτων που δε συνεχίζουν με τις ομάδες που τελείωσαν το πρωτάθλημα,

κυρίως από την Α1 κατηγορία. Ο Ι. Χονδρογιάννης έφυγε από τον Αστέρα Πετριτή, ο Σάββας Σιδερόπουλος από την Ολυμπιάδα μετακομίζοντας στον Αστέρα Λιαπάδων, από όπου έφυγε ο Νίκος Ανδριώτης. Παρελθόν επίσης ο Μ. Κουλούρης από την Αναγέννηση Περιβολίου. Φαίνεται να κρατάνε τις θέσεις τους ο Π. Κορομπόκης στο Θιναλιακό, ο Ι. Καλούδης στον ΟΦΑΜ, ο Γιάννης Γκαμπέτας στον Οδυσσέα Αυλιωτών και ο Άκης Πανδής στον Αχιλλέα Νυμφών.
Στις ομάδες που ανέβηκαν, ο Κάβος μάλλον θα συνεχίσει με τον Σπ. Πλαιοχωρίτη, Βολίδα και Νέτης θα συζητήσουν για τη συνεργασία τους, ενώ ο Αυγερινός Βαλανειού δε θα συνεχίσει με τον Σπύρο Βλάχο. Ο παίκτης προπονητής του Βαλανειού, μετά από δυο χρόνια αποτελεί παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Μπάμπης Αρβανιτάκης. Ο Σπύρος Βλάχος μετά την αποχώρησή του από την ομάδα του βορρά με την οποία πέτυχε δύο συνεχείς ανόδους δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τη Διοίκησή μου για τα δύο όμορφα χρόνια που με στήριξαν στην ομάδα του Αυγερινού. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που έφτασε στο τέλος του. Τους εύχομαι ότι καλύτερο στην Α1 κατηγορία της Κέρκυρας».
Όσο για τον Ατρόμητο Στρογγυλής που άλλαξε τρεις προπονητές, αλλά ανέβηκε στην Α1, με τον παλιό τερματοφύλακα της ομάδας, Θ. Μπράτο, στο τιμόνι το τελευταίο δίμηνο, δεν έχει γίνει γνωστό πως θα κινηθεί η ομάδα και αποφάσεις θα έχουμε τις επόμενες μέρες.
Πέρα από την Α1, αλλαγές είχαμε και στην Α, με πιο πρόσφατες  τον Σπύρο Ντάικο να μη συνεχίζει στον Αστέρα Σπαρτύλα μετά από τρία χρόνια, τον Τάσο Μουζακίτη να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Κένταυρο Αρίλλα για 7η συνεχόμενη χρονιά, ενώ  στις άλλες ομάδες όλα δείχνουν ότι Σπ. Γιαννούλης μένει στις Μπενίτσες, ο Ι. Φλώρος στα Μωραϊτικα, ο Αν. Κορακιανίτης στην ΑΕ Φαιάκων, ο Δ. Πανδής στον Μ. Αλέξανδρο, ενώ οι πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας Περουλάδων και Ι. Αυλωνίτη είναι πολλές, αφού ο στόχος της ομάδας με τον συγκεκριμένο προπονητή υλοποιήθηκε.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια