Παρασκευή 28.03.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο Δ.Σ. διετίας στον Κάβο

Τοπικά πρωταθλήματα
25 Μαΐου 2018 / 17:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του Κάβου, που εύκολα πήρε το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία και επέστρεψε στην Α1,

είχε αρχαιρεσίες, απ’ όπου και προέκυψε νέο διοικητικό σχήμα για την επόμενη διετία. Έτσι μετά τη συνεδρίαση των εκλεγέντων έγινε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ομάδας, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα πως η σύνθεσή του θα είναι η εξής:
Πρόεδρος: Κάντας  Δημήτριος, Αντιπρόεδρος: Ραυτόπουλος Ιωάννης, Γεν. γραμματέας: Απέργης Δημήτριος, Ταμίας: Ασπιώτης Χρήστος, Γεν. αρχηγός: Πανδής Νικόλαος, Μέλη: Σαμοΐλης Στέφανος, Απέργης Ιωάννης, Λειτούργης Αλέξης
Μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση το νέο διοικητικό σχήμα τόνισε: «Όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος, προπονητής, παίχτες, θα είμαστε μια γροθιά ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει εκεί που της αξίζει»!
Σπύρος Πίκουλας

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.