Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακατανόητη απόφαση από τη διοίκηση του Φαίακα για τη φιέστα της Κυριακής

Μπάσκετ
16 Μαΐου 2018 / 09:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άνοδος του Φαίακα στη Β΄ Εθνική είναι πλέον γεγονός. Για τον λόγο αυτό το παιχνίδι της Κυριακής θα συνδυαστεί και με τη φιέστα

για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Μία επιτυχία που το κερκυραϊκό μπάσκετ είχε περίπου 30 χρόνια να ζήσει. Μία επιτυχία που είναι φυσιολογικό να προσελκύσει αρκετό κόσμο, όχι μόνο φίλους του Φαίακα αλλά γενικά φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού.
Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η διοίκηση της Κ.Ε. Φαίακας πήρε μία ανεξήγητη απόφαση, καθώς αρνήθηκε, παρά την αρχική πρόσκληση του Κώστα Μακρίδη, να παρευρεθούν στο γήπεδο, οι ακαδημίες του Ναυσίθοου, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να χαρούν την κερκυραϊκή επιτυχία.
 
Στο όλο θέμα ο Ναυσίθοος απάντησε με ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:
«Η ομάδα μας ύστερα από την τιμητική πρόταση που μας έκανε ο αντιπρόεδρος της Κέρκυρα BC - Φαίακας, κος Μακρίδης, είχε πάρει την απόφαση να παρευρεθεί σύσσωμη στον αγώνα - γιορτή ανόδου στη Β´ εθνική κατηγορία που θα γίνει την Κυριακή 20/5 και ώρα 17:00 στο ΕΑΚΚ. Όμως ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με μέλος του ΔΣ της ομάδας, μας απαγόρευσε να έρθουμε και να παρευρεθούμε ως ομάδα στη γιορτή του μπάσκετ δηλώνοντας ότι δε θέλουν κανένα άλλο σωματείο στο γήπεδο. Αυτή η διχαστική δήλωση μας στεναχώρησε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να μην προσέλθουμε οργανωμένα ως ομάδα στον αγώνα. Όμως θέλουμε να πούμε σε όλους τους γονείς και τα παιδιά της ομάδας μας ότι μπορείτε να πάτε μεμονωμένα και να χαρείτε αυτή την ιστορική στιγμή για το κερκυραϊκό μπάσκετ».

πηγή: basket247.gr