Μαντζουράκης: «Θα παλέψουμε όπως στο «Καραϊσκάκης»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον ΑΟΚ και δεν περίμενε κανείς να σωθεί η ομάδα κάνοντας την υπέρβαση στο «Καραϊσκάκης» με δεδομένες τις συνθήκες
«Είχαμε μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και εικόνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στα τελευταία 2 λεπτά του α' μέρους είχαμε αφέλεια. Συνεχίσαμε με αφέλεια και στο 2ο μέρος. Αποφασίσαμε να παίξουμε συγκρατημένα αλλά παρόλα αυτά δεχθήκαμε 2 γκολ από αντεπίθεση. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια αλλά μία ομάδα που πρέπει να είναι πιο επαγγελματική. Δείτε 15 τελικές ο Ολυμπιακός και 11 εμείς. Δεν μπορείς να έχεις παράπονο από τους παίκτες αλλά θέλεις πειθαρχία. Συγχαρητήρια για το α' μέρος. Επίσης κομβικό είναι ότι στο 49' χάνει γκολ ο Μυτίδης και μετά γκολ ο Ολυμπιακός στο 50' και γίνεται το 3-1».
Για τον επαγγελματισμό των παικτών τόνισε ότι «Αυτήν την λέξη ξέρω. Στα οκτώ ματς που είμαστε εδώ η ομάδα έχει δεχθεί μόνο 5 γκολ έως τώρα. Σε 18 είχε 11 βαθμούς και σε 8 πήρε 10 η ομάδα. Είχαμε και 6 τέρματα που είχαμε βάλει και σήμερα δεχθήκαμε τα 5 του Ολυμπιακού. Δεν βοηθηθήκαμε πουθενά. Αντίθετα μας κυνήγησαν σε αρκετά ματς, όπως στον Παναιτωλικό που είχαμε κακή διαιτησία. Άλλες ομάδες ήταν πιο τυχερές».
Τέλος για τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής ανέφερε πως «εμείς θα παλέψουμε, όπως παλέψαμε και αυτό το ματς. Τι θα γίνει δεν το ξέρουμε. Είμαστε ενεργοποιημένοι παρά την θέση μας και με πολύ καλές δυνάμεις. Προσπαθούμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και κάναμε ένα πιεστικό παιχνίδι».
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.