Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα στον ΠΑΟΚ η Κ17 του ΑΟΚ

Πρωταθλήματα υποδομών
13 Απριλίου 2018 / 16:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η Κ17 του ΑΟΚ να μην έχει πάρει τους βαθμούς που άξιζε ως τώρα στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην τελευταία θέση

του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο Όμιλο, αλλά φέτος έχει κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ αφού τον έχει κερδίσει στη Θεσσαλονίκη με 2-1 και είναι και ο λόγος που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μένουν δυο ακόμη αγωνιστικές για να συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος υποδομών της Superleague για τις ομάδες Κ17 και ο ΑΟΚ θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά, αφού ο τελευταίος θέλει να τερματίσει πρώτος και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για απώλεια βαθμών.
Μοιραία λοιπόν, η αποστολή της ομάδας του Β. Καρπατσέλη είναι πολύ δύσκολη, αλλά υπάρχει θέληση και πίστη ότι μπορεί αυτή η ομάδα να κερδίσει κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Όχι βέβαια για βαθμολογικούς λόγους, δεν είναι αυτό στη σκέψη των ανθρώπων της ομάδας, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς και για να δείξουν ότι άξιζαν περισσότερα για φέτος.
Το ματς θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, ξεκινάει στις 10:30 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Πρόγραμμα
 
ΑΟΚ Κέρκυρα - ΠΑΟΚ                     
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα    
Λαμία - ΑΟ Ξάνθη       
Ρεπό ο  ΑΕΛ
 
Βαθμολογία
 
Α.Ο. Ξάνθη 52
Π.Α.Ο.Κ. 50
Α.Ε. Λάρισα 37
Παναιτωλικός 31
ΠΑΣ Γιάννινα 26
Λαμία 11
Α.Ο.Κ. Κέρκυρα 10
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια