Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

O Γιαννιώτης Μπούμπας στο ΑΕΛ – Ερμής

Γ΄ Εθνική
01 Μαρτίου 2018 / 17:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας γνώριμος και μάλιστα πολυσυζητημένος διαιτητής, ο Γιαννιώτης Μπούμπας ορίστηκε στην αναμέτρηση

ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον Ερμή Αμυνταίου για την 22η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Ερμή, αφού οι ακρίτες είναι μέσα στον χορό της ανόδου και φυσικά θέλουν να περάσουν νικηφόρα από τη Λευκίμμη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ακέραιες ώστε να πατήσουν κορυφή.
Η ΕΠΟ όρισε λοιπόν τον Γιαννιώτη ρέφερι, ο οποίος είχε σφυρίξει και το ντέρμπι ΑΕΛ - Τηλυκράτη στον πρώτο γύρο όπου η ΑΕΛ από τα δικά του γραφόμενα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο που ξεπερνούσε τα 1.000€. Μάλιστα έκανε και αναφορά για το ματς της 8ης αγωνιστικής τότε με τον Μπούμπα διαιτητή, στην τελευταία της ανακοίνωση (27/2) τονίζοντας ότι ακόμη «πληρώνει τον Μπούμπα» (εννοώντας φυσικά το βαρύ πρόστιμο).
Βέβαια δεν πρέπει αν μείνει εκεί η ΑΕΛ, είναι ένα από τα δυο ματς που έχει στην έδρα της για να ολοκληρώσει τη φετινή της παρουσία εντός έδρας και ζητάει από τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα της, αφού μπορεί η κορυφή να μην κατακτήθηκε, μπόρεσε όμως εύκολα να πετύχει τον βασικό της στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός από τον Μπούμπα που είναι ο διαιτητής του αγώνα, από τα Γιάννενα είναι και οι βοηθοί του, Θανασιάς και Κόττορος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια