Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβλήθηκε το Ολυμπιάδα - Παξοί για 28 Φεβρουαρίου

Τοπικά πρωταθλήματα
21 Φεβρουαρίου 2018 / 16:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο εξ αναβολής αγώνας Ολυμπιάδας- Παξών που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη 21/2 δεν έγινε,

αφού οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την έλευση της ομάδας των Παξών στην Κέρκυρα.  Είναι το μοναδικό παιχνίδι που εκκρεμεί από τα τοπικά πρωταθλήματα. Έτσι η Ένωση άμεσα όρισε τον αγώνα για την ερχόμενη Τετάρτη
Η σχετική ανακοίνωση: Σας γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμένος αγώνας πρωταθλήματος της Τετάρτης 21.2.2018 μεταξύ των σωματείων ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΑΟ ΠΑΞΟΙ αναβάλλεται, για  συγκοινωνιακούς λόγους και ορίζεται να διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 στο γήπεδο  ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ στις 12.30.
 
Χώρισαν οι δρόμοι Αναγέννησης - Κοκκινίδη 
 
Ανέλαβε την ομάδα της Αναγέννησης Περιβολίου, μετά τον Μάκη Μήτσουλη, σε μια δύσκολη περίοδο στις αρχές Νοέμβρη ο Χ. Κοκκινίδης και η πορεία της πήρε την ανιούσα. Παράλληλα και στο κύπελλο έφτασε στα ημιτελικά, αλλά. Ίσως ο αποκλεισμός από την Βολίδα (ομάδα κατώτερης κατηγορίας) και η ήττα το Σάββατο εντός έδρας με την ομάδα των Παξών, να ήταν αφορμή να έχουμε διαζύγιο ανάμεσα σε προπονητή και ομάδα. Μένουμε στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Περιβολιού, χωρίς σχόλια.  
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Κοκκινίδη Μπάμπη, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς του λόγους όπως συγκεκριμένα μας ανέφερε. Τον ευχαριστούμε πολύ για ότι προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά του σχέδια. Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή στο μέλλον coach».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια