Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίρνει Μενσά η Κέρκυρα

Μεταγραφές
06 Φεβρουαρίου 2018 / 17:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η περίοδος των μεταγραφών λήγει στις 31/1, εκτός και αν βρεθεί επαγγελματίας παίκτης που έχει λύσει το συμβόλαιό του,

οπότε δίνεται μια παράταση ώστε να βρει ομάδα για να μη μείνει άνεργος. Σε αυτή τη διάταξη «πατάει» ο ΑΟΚ και ψάχνει μια ακόμα προσθήκη, επιθετικό αυτήν τη φορά, αφού θέλει να ενισχύσει τις πτέρυγές του.
Οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν έφεραν την «άνοιξη» στην ομάδα, ο Νούνιες που ήρθε με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει, με μικρή συμμετοχή και δυο τέρματα, αλλά αρκετό καιρό τραυματίας, δεν είναι σίγουρο αν στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές θα μπορέσει να βοηθήσει, ο Γκόμεζ που από δεξιά αρκετές φορές βοηθούσε, μετά την εγχείριση είναι εκτός ως το τέλος της σεζόν, μένουν οι Γεωργίου, Παμπλίδης, Επστάιν, Κόντος και παρ΄ ότι ο Γιάννη Μαντζουράκης είχε δηλώσει ότι υπάρχει πληθώρα παικτών μεσοεπιθετικά, φαίνεται ο ΑΟΚ να κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για τις πτέρυγες.
Όπως όλα δείχνουν, μια μεταγραφή οδεύει προς ολοκλήρωση, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο ΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εμανουέλ Μενσά, ο οποίος πριν λίγες μέρες έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο.
Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, την τελευταία μέρα των μεταγραφών έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου, συμφώνησε με τον ΑΟΚ και μένει να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί. Ο 23χρονος εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο το καλοκαίρι από την αλβανική Λάτσι, όμως είχε λίγο χρόνο συμμετοχής και έφυγε. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια