Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόβει την πίτα της η ΑΕΛ μετά τον αγώνα με τον Παραπόταμο

ΑΕ Λευκίμμης
25 Ιανουαρίου 2018 / 15:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Παραποτάμου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μετά το παιχνίδι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου στους Ριγγλάδες, η ΑΕΛ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις 18:00. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί  το παιδικό (με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο) βιβλίο «Fair Play» και καλεί τους φίλους της να δώσουν το παρόν.
Ο Ι. Σφακιανάκης και ο Φ. Τάντης προετοιμάζουν την ομάδα για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσπρωτίας, την οποία είχαν νικήσει 3-1 στον πρώτο γύρο και αυτό που επισημαίνουν στους ποδοσφαιριστές τους είναι να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, αλλά να τα δώσουν όλα, γιατί κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το θετικό για την ομάδα είναι ότι οι νέες μεταγραφές ήδη έχουν ενταχθεί και βοήθησαν πολύ και στο τελευταίο νικηφόρο ματς της περασμένης Δευτέρας στην Άρτα κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου.
Η ΑΕ Λευκίμμης με την τελευταία εκτός έδρας νίκη μπήκε και πάλι στον χορό και θα κυνηγήσει και την κορυφή παιχνίδι με παιχνίδι, αφού ουσιαστικά μετά την τελευταία νίκη, κλείδωσε τον πρώτο φετινό της στόχο, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Δεδομένου ότι και το πρόγραμμά της είναι θεωρητικά πιο εύκολο από τον α΄ γύρο, η ομάδα έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει την υπέρβαση. Αυτό που έχει μείνει στις σκέψεις τους, είναι οι πολλοί εντός έδρας χαμένοι βαθμοί, αφού η ομάδα, μόνο τον Τηλυκράτη και τον Σκουφά να είχε κερδίσει εντός έδρας θα ήταν μόνη πρώτη. Όμως στη Λευκίμμη πιστεύουν όλοι ότι η ομάδα μπορεί και πρέπει να παλέψει ως το τέλος για την κορυφή.
Για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Παραποτάμου η ΕΠΟ όρισε διαιτητές από την Πρέβεζα, τον Μπαϊλή πρώτο διαιτητή και βοηθούς του, τους Φραγγούλη και Τσόγκα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια