Κυριακή 16.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός από προπονητή, ψάχνει και 2 πλάγια μπακ λόγω Γκόμεζ

ΑΟΚ Κέρκυρα
23 Ιανουαρίου 2018 / 17:02
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγες είναι οι μέρες που απομένουν για μεταγραφές και ο ΑΟΚ που μετά τον Τσιώλη φέρνει άλλο προπονητή,

χρειάζεται και πλάγια μπακ. Η επέμβαση στον χιαστό για τον Γκόμεζ θα τον αφήσει εκτός ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και το διαζύγιο με τον Σοϊλέδη, οδηγεί την ομάδα στην εύρεση παικτών, αφού στο δεξί άκρο της άμυνας έμεινε μόνο ο Σπίνουλας και στο αριστερό ο Αναστασίου. Έτσι παρ΄ ότι οι φήμες λένε ότι ο ΑΟΚ θα κλείσει τον Ισπανό Τζόαν Οριόλ ο οποίος ήταν φέτος στον Ατρόμητο και παίζει αριστερά, επίσημα δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, ενώ για δεξιά είναι πολύ πιθανόν να ψάξει παίκτη, αν και υπάρχει η λύση του Κρητικού που έχει παίξει και στα δυο άκρα της άμυνας.
Για να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στη νίκη, το Σάββατο ο ΑΟΚ όρισε γενική είσοδο στα 5€, αφού είναι ουσιαστικά τελικός. Θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός και σε αντίθετη περίπτωση  τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα και ίσως μη αναστρέψιμα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια