Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για τη νίκη στην Άρτα η ΑΕΛ κόντρα στον Σκουφά

Γ΄ Εθνική
19 Ιανουαρίου 2018 / 18:16
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο πηγαίνει στην Άρτα η ΑΕΛ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σκουφά Κομποτίου

σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς. Ίσως για την ομάδα της Άρτας να είναι το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία, αφού μια ήττα θα την αφήσει πάρα πολύ πίσω και θα μειώσει τις πιθανότητες παραμονής κατά πολύ.
Ο Ι. Σφακιανάκης και οι παίκτες του, ξέρουν τι θα συναντήσουν, είναι διαβασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ικανοποιήσουν και τον πολύ μεγάλο αριθμό φιλάθλων τους που θα πάνε να τους στηρίξουν. Η χρησιμοποίηση στον αγώνα κυπέλλου τόσο του Βορύλλα, όσο και των Χατζηδημητρίου, Μαζιώτη, αλλά και η θετική τους εμφάνιση, δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι και στην Άρτα στην αρχική ενδεκάδα, η οποία θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με αυτή που έπαιξε κατά του ΟΦΑΜ, με τον Τσεβανέδη σίγουρα να είναι σε αυτήν και πιθανόν και τον Ηλία. Το ματς της Κυριακής ξεκινάει στις 15:00.
 
Πρόγραμμα (16η αγωνιστική) 21/1 - 15:00

Πανλευκάδιος - ΑΕΠ Καραγιαννίων  
Εθνικός Φιλιππιάδας  - Καστοριά       
Αστ. Παραποτάμου - Μακεδονκός Φούφα       
Σκουφάς Κομποτίου - AE Λευκίμμης
Ερμής Αμυνταίου - Θεσπρωτός         
Ν. Αμφίλοχος – Τηλυκράτης              
Ρεπό Δόξα Κρανούλας
 
Βαθμολογία

Τηλυκράτης 32
Μακεδονικός Φούφα 27
Ερμής Αμυνταίου 27
ΑΕ Λευκίμμης 24
Θεσπρωτός 23
Νέος Αμφίλοχος 22
ΑΕΠ Καραγιαννίων 19
Δόξα Κρανούλας 18
Σκουφάς Κομποτίου 13
Εθνικός Φιλιππιάδας 13
Καστοριά 9
Αστ. Παραποτάμου 9
Πανλευκάδιος 8
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια