Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από 10 έως 40€ τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ
11 Ιανουαρίου 2018 / 16:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο ματς για τους Κερκυραίους φιλάθλους

που θα θελήσουν να βρεθούν στις εξέδρες του ΕΑΚΚ για να το παρακολουθήσουν. Ένας αγώνας κρίσιμος και για τις δυο ομάδες που θέλουν τη νίκη, ο μεν ΑΟΚ για να μείνει στην κατηγορία, ο δε ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει τον τίτλο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε την Πέμπτη το απόγευμα ότι τα εισιτήρια μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί ήδη ηλεκτρονικά, ενώ όρισε τις τιμές τους, από 10€ στη μικρή έως και τα 40€ στις θέσεις VIP. Σίγουρα αναμένονται και εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ και ως συνήθως η μισή μικρή εξέδρα (προς την πλευρά του νεκροταφείου) χωρίζεται και δίνεται στους φιλοξενούμενους.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ε.Α.Κ. Κερκυρας. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 3:00μμ. Επίσης θα διατίθενται εισιτήρια απο τα εκδοτήρια του Ε.Α.Κ.Κ το Σάββατο 13/1 μεταξύ και 11:00 – 15:00 καθώς και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα απο τις 11:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά κάθε εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια