Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς αμυντικά χαφ, αλλά με Ρόλε κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
10 Ιανουαρίου 2018 / 18:56
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επίσημη ανακοίνωση από το βράδυ της Τρίτης για την απόκτηση του αργεντινού μέσου Μάρτιν Ρόλε,

απλά επιβεβαίωσε αυτό που από την περασμένη βδομάδα γράψαμε, δηλαδή ότι βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πέρασε την Παρασκευή τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού έδωσε τα χέρια με την ομάδα έμενε το τυπικό, η επίσημη δηλαδή ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο 33χρονος μέσος θα είναι στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθεί στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στο ΕΑΚΚ και θα ξεκινήσει στις 15:00. Στο ματς αυτό η ομάδα θα έχει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αφού θα λείπουν σίγουρα πέντε παίκτες που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω κίτρινων καρτών (Αρτυματάς, Σιόντης, Γκόμεζ, Επστάιν, Μπαλάφας). Αυτό σημαίνει ότι τα τρία καθαρόαιμα αμυντικά χαφ (Σιόντης, Μπαλάφας και Αρτυματάς), δεν μπορούν να αγωνιστούν και ψάχνει άλλες λύσεις ο Σ. Τσιώλης που στις προπονήσεις δοκιμάζει διάφορα σχήματα.
Όμως πέραν του Ρόλε που και ο κόσμος θέλει να δει, αφού ο βραχύσωμος μέσος με θητεία στον Αστέρα Τρίπολης θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση για τη δημιουργία παιχνιδιού, είναι πιθανόν και ο Μυτίδης να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού θα απουσιάσει και ο Επστάιν. Όλα αυτά όμως θα τα δει και στην προπόνηση της Πέμπτης και της Παρασκευής ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του ΑΟΚ και θα αποφασίσει για το πολύ δύσκολο κυριακάτικο ματς.   
Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, θα έχει δυο απουσίες. Κάνιας και Ελ Καντουρί ακολούθησαν και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση της Κυριακής. Βέβαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις και δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα. Αναμένονται επίσης εκατοντάδες φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά στο νησί για να τον ενισχύσουν, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από πολλά χρόνια κυνηγάει τον τίτλο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια