Σάββατο 19.04.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε δεκάρι ο Κάβος, τον Παναγιώτη Μίαρη

Τοπικά πρωταθλήματα
10 Ιανουαρίου 2018 / 18:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κάβος που είναι επικεφαλής στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣΚ και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην Α1,

έχασε έναν ποδοσφαιριστή, αφού ο επιτελικός του μέσος, επέστρεψε στην ΑΕ Λευκίμμης. Άμεση ήταν η αντίδραση του συμβουλίου που ήθελε να καλύψει το κενό και φρόντισε να αποκτήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του ο οποίος παίζει ακριβώς στην ίδια θέση, με την απόκτηση του πολύ έμπειρου Παναγιώτη Μίαρη, αρχηγού για χρόνια της Αναγέννησης Περιβολίου.
Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Παναγιώτη Μίαρη από την Α.Ε. Λευκίμμης και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες! Ο Παναγιώτης υπήρξε επί σειρά ετών ο ηγέτης της Αναγέννησης Περιβολίου, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2011/12, το σούπερ καπ και συμμετείχε στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής την αγωνιστική σεζόν 2012/13, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή για την Α.Ε. Λευκίμμης».
Σπύρος Πίκουλας

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.