Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει δουλειά ο ΑΟΚ... χωρίς πέντε με ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ
09 Ιανουαρίου 2018 / 17:52
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Και ενώ η διαπίστωση ότι η ομάδα θέλει δουλειά αφού η εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο με τον Πανιώνιο δεν ήταν η αναμενόμενη,

το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη δυσκολότερο αφού πέντε συνολικά παίκτες δε θα αγωνιστούν. Η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Επστάιν, Αρτυματά, Μπαλάφα, Σιόντη και Γκόμες που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να μην αγωνιστούν στο ματς αυτό.
Δικαιολογημένη αυτή η επιλογή της ομάδας, αφού η ομάδα πρέπει αν είναι πλήρης και πανέτοιμη για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρει με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Στο δύσκολο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή, μπορεί να «καθαρίσουν» από ποινές οι τέσσερις παίκτες αφού ο Γκόμες έχει τιμωρία δυο αγωνιστικών και δε θα παίξει και κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τη μεθεπόμενη αγωνιστική.
Ο Σάκης Τσιώλης προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και να βάλει τους παίκτες στη δική του αγωνιστική φιλοσοφία έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι να «αρπάξουν» τους απαραίτητους βαθμούς στον β΄ γύρο για να μείνουν στην κατηγορία. Πέραν των μεταγραφών που έχει κάνει η ομάδα και θα κάνει 2 τουλάχιστον ακόμα, θετικό είναι ότι ο Τουράμ δείχνει να επανέρχεται και με την είσοδό του στην ομάδα θα της δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην επίθεση. Σίγουρα η απουσία του έχει μετρήσει πάρα πολύ, όμως φαίνεται ότι πλέον εντάσσεται ξανά στην ομάδα, καθώς τον είχε στην αποστολή με τον Πανιώνιο ο Σ. Τσιώλης και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του είναι προ των πυλών.  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια