Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

"Κλείνει" Ντιέγκο Μαρτίν Ρόλε η Κέρκυρα

Μεταγραφές
05 Ιανουαρίου 2018 / 17:37
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μεταγραφές που θέλει να κάνει ο ΑΟΚ για να ενισχυθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δε σταματάνε

στους ήδη τρεις νεοαποκτηθέντες (Μυτίδη, Γεωργακόπουλο, Γκράσι), αφού γνωστό είναι ότι με την αλλαγή προπονητή, θα έπρεπε να υπάρχει πλέον η δική του πινελιά στις επιλογές και τις θέσεις που κρίνει ότι χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.
Έτσι, η άφιξη στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΑΟΚΚ, του Αργεντίνου Ντιέγκο Μαρτίν Ρόλε, που πέρασε και από εργομετρικά σήμερα Παρασκευή 5/1, έχει τη δική της εξήγηση. Ο Αργεντίνος μέσος ήταν στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2014 – 2015, τότε που προπονητής ήταν ο τωρινός του ΑΟΚ, ο Σάκης Τσιώλης, πράγμα που σημαίνει ότι τον ξέρει πολύ καλά και η λογική λέει ότι είναι δική του επιλογή, ή με δική του συγκατάθεση ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει στον ΑΟΚ, αν δεν το έχει κάνει ακόμη.
Ο  Ντιέγκο Μαρτίν Ρόλε που αγωνίστηκε στον σύλλογο της Αρκαδίας τη σεζόν 14-15, ως δανεικός από τη Σαν Λορέντζο, είχε 45 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Έπαιζε μέχρι πρότινος στην O' Higgins της Χιλής, ενώ έχει περάσει και από CSA Guillermo Brown, Olimpo de Bahía Blanca, San Lorenzo και CA Unión Santa Fé.
Είναι  ένας βραχύσωμος παίκτης (1.65μ.) που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1985 και η επιλογή του γίνεται για να καλύψει τη θέση του επιθετικού μέσου (οργανωτή παιχνιδιού) και μέτρησε πάρα πολύ ότι ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα, αφού έχει αγωνιστεί εδώ, αλλά τον ξέρει και ο Σ. Τσιώλης. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια