Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Βάρελης λόγω αρθροσκόπησης

ΑΕ Λευκίμμης
04 Ιανουαρίου 2018 / 18:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πρόβλημα στο γόνατο του βασικού τερματοφύλακα της ΑΕ Λευκίμμης, του Ανδρέα Βάρελη τον οδηγεί στο χειρουργείο,

όπου στα Γιάννενα την ερχόμενη Τετάρτη, θα κάνει αρθροσκόπηση και οι ενδείξεις λένε ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε δυο μήνες περίπου. Αναγκαστικά, η ομάδα δεν μπορεί να μην έχει έναν ακόμα τερματοφύλακα, με τον Κόρμπα βέβαια να είναι αξιόλογος, αλλά να χρειάζεται άλλος ένας ισάξιος.
Έτσι, ήδη βρίσκεται στη Λευκίμμη ο 21χρονος Χρήστος Βαρύλλας, γεννημένος στις 19/7/1997, έχει ύψος 1.90 και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται από ώρα σε ώρα. Ο Χ. Βαρύλλας ανήκε στη Λαμία, αλλά δόθηκε στην Καλλιθέα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και από εκεί έρχεται στην ΑΕΛ.
Δε θα μείνει εκεί η ΑΕΛ αφού στον σχεδιασμό είναι 3-4 ακόμη μεταγραφές για να καλύψει τα όποια κενά κρίνει ο τεχνικός Γιάννης Σφακιανάκης. Ο Θεοδωράκης μετά τη χειρουργική επέμβαση θα μείνει όλη τη σεζόν εκτός, οπότε θα πρέπει να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής να καλύψει τη θέση του. Πέραν αυτού, λύθηκε η συνεργασία και επίσημα με τον Χρ. Γεωργοπάλη που ήδη ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Πετριτή, ενώ άλλος ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί παρελθόν μετά από ενάμιση χρόνο, είναι ο Δημήτρης Μπονέρης.
Πέραν βέβαια του μεταγραφικού ενδιαφέροντος, η ΑΕΛ κοιτάει και το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, όπου μπορεί να πάει με απουσίες αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ΕΠΟ για το ματς αυτό όρισε διαιτητές από την Αιτωλοακαρνανία, τους Π. Κέκελο, Κ. Σούζα και Π. Βασιλόπουλο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια