Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ερωτηματικό το σχήμα στη Νέα Σμύρνη

ΑΟΚ Κέρκυρα
04 Ιανουαρίου 2018 / 17:54
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο συνεχίστηκε και την Πέμπτη με αρκετό χρόνο να αφιερώνεται στο κομμάτι της τακτικής,

αφού το παιχνίδι θεωρείται σημαντικό και έτσι θα είναι κάθε παιχνίδι στον δεύτερο γύρο. Η ανάγκη συγκέντρωσης βαθμών αναγκάζει την ομάδα να κυνηγάει ότι περισσότερο μπορεί και στη Νέα Σμύρνη αυτό είναι το ζητούμενο.
Ερωτηματικό παραμένει το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο Σάκης Τσιώλης, όπως και το σύστημα που τελικά θα ακολουθήσει, αν και όλα δείχνουν ότι θα προσέξει ιδιαίτερα το αμυντικό κομμάτι και θα προσπαθήσει να σκοράρει και να κλέψει τη νίκη στην κόντρα. Δεδομένου ότι οι τρεις μεταγραφές (Μυτίδης, Γεωργακόπουλος, Γκράσσι), έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα, ίσως επιλέξει και τους τρεις να είναι στην αποστολή και αν χρειαστεί να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, με τον Μυτίδη, που ήρθε αρκετά νωρίτερα, να έχει μικρό προβάδισμα. Παρ΄ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι σκέφτεται ο νέος τεχνικός της ομάδας, αν και στις προπονήσεις έδειξε ότι η βάση της ομάδας θα είναι αυτή των τελευταίων αγώνων, με 2-3 αλλαγές.
Ο Πανιώνιος έχει ήδη τρεις παίκτες λιγότερους, αφού έφυγαν οι Χατζησαφί, Μασούντ και Οικονόμου και σίγουρα οι δυο Ιρανοί αποτελούσαν σπουδαίες μονάδες. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει τίποτε, ο Πανιώνιος πάντα παραμένει σπουδαία ομάδα και ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα του.
Η ΕΠΟ όρισε διαιτητή από τη Φθιώτιδα, τον Γ. Τζοβάρα, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι  Άγγελος Πήττας (Ηλείας) και Αντώνης Πυλαρινός (Ζακύνθου), ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος (Ηλείας).
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης από την Πέμπτη το πρωί έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, τα οποία ξεκινάνε από 10€ (παιδικό 5€), ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Σίγουρα θα βρεθούν και αρκετές δεκάδες Κερκυραίοι στην εξέδρα, κυρίως κάτοικοι της πρωτεύουσας. Πάντως η προπώληση θα συνεχιστεί και την Παρασκευή και το Σάββατο στο γήπεδο από τις 10:00.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια