Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεσηκωμός του κόσμου στη Λευκίμμη. Ετοιμάζουν απόβαση στην Ηγουμενίτσα

Γ΄ Εθνική
03 Ιανουαρίου 2018 / 17:27
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θέλει τη Λευκίμμη

να πηγαίνει στην απέναντι ακτή για να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, έναν παλιό γνώριμο, είτε αντίπαλο στα τοπικά πρωταθλήματα, όταν υπήρχε μια ΕΠΣ για Κέρκυρα και Θεσπρωτία, είτε στην άλλοτε Δ΄ Εθνική, σε μάχες ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες που πάντα προκαλούσαν ενδιαφέρον.
Η ΑΕΛ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό, στη ρεβάνς του 0-0 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και υπάρχει γενικός ξεσηκωμός του κόσμου για το ματς αυτό. Οι φίλοι της ομάδας, που και στα έξι ως τώρα εκτός έδρας ματς της ΑΕΛ έδωσαν βροντερό παρόν, ετοιμάζουν απόβαση στην Ηγουμενίτσα. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 200 φίλαθλοι θα είναι στο πλάι της  ομάδας σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει νικηφόρα τον β΄ γύρο και να μείνει σε τροχιά κορυφής. Άλλωστε ο κόσμος πιστεύει πάρα πολύ και στηρίζει την ομάδα, θεωρεί ότι της αξίζει η κορυφή και στέκεται φανατικά δίπλα της.    
Μάλιστα υπάρχει και ανακοίνωση - ενημέρωση που αναφέρει: «Την Κυριακή έχει εκστρατεία μέσα στην Θεσπρωτία! Οφείλουμε όλοι να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας για να πετύχει την νίκη και να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.  Στηρίζουμε την Α.Ε. Λευκίμμη, στηρίζουμε την ομάδα του τόπου μας»!
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια