Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πρόστιμο έκλεισε η χρονιά για την ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
27 Δεκεμβρίου 2017 / 17:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, στην τελευταία της συνεδρίαση για το 2017,

εξέτασε και την περίπτωση της ΑΕ Λευκίμμης, όπου στον αγώνα με τον Τηλυκράτη είχε «σημειωθεί» ο εκπρόσωπος της ομάδας κ. Βλαχόπουλος στο φύλλο αγώνα για διαμαρτυρία προφανώς, αφού στο γήπεδο ήταν όλα τόσο ήσυχα και δεν έγινε το παραμικρό. Όμως μια λέξη, μια φράση, μια διαμαρτυρία ανθρώπινη από ένα μέρος της ομάδας ήταν αρκετό για να τιμωρηθεί η ομάδα με χρηματικό πρόστιμο, όπως και ο εκπρόσωπός της και φυσικά να κλείσει η χρονιά με μια τιμωρία, που στοιχίζει κάτι περισσότερο από 1000€ στη ομάδα. 
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την ΑΕΛ: «Επέβαλε στη Λευκίμμη χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα ευρώ (250), στον εκπρόσωπο της ομάδας Δημήτρη Βλαχόπουλο χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (834) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός (1) μήνα (αγώνας Λευκίμμη-Τηλυκράτης)».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια