Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Χριστουγεννιάτικοι αγώνες του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου της Κέρκυρας

boxing
27 Δεκεμβρίου 2017 / 10:54

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικοι αγώνες πυγμαχίας,

τους οποίους διοργανώνει ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος της Κέρκυρας κάθε χρόνο μέσα σε πλήθος κόσμου στο εθνικό αθλητικό κέντρο.
Στους αγώνες παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και η εκπρόσωπος της Buburuza Global Group στην Ελλάδα  κ. Ζαβιτσάνου η οποία αφού ευχήθηκε σε όλους, βράβευσε τους δυο παμπαίδες Αλέξανδρο Θώμο, που φέτος κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και τον  Ισίδωρο Κεφαλληνό για την σημαντική φετινή του αγωνιστική παρουσία.




Επίσης η κ. Ζαβιτσάνου ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το μαιευτήριο ΡΕΑ προσφέρουν για το 2018 ένα δώρο στις οικογένειές και  μητέρες των αθλητών του συλλόγου αξίας 5.000 ευρώ.
Την εκπρόσωπο της Buburuza Global Group στην Ελλάδα βράβευσε ο γενικός γραμματέας του συλλογου Σπύρος Μοσχάτ.
Μεγάλη στήριξη στους φετινούς αγώνες έδωσε και η Ιδιωτική κλινική ΘΕΡΑΠΕΙΑ, η οποία προσέφερε έναν ιατρό της, καθώς επίσης ένα ασθενοφόρο και δυο διασώστες ανεβάζοντας την ασφάλεια και το κύρος των αγώνων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου ιατρός Ιωάννης Φιλιππάτος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή πρόοδο και επιτυχίες για το νέο έτος και στην συνέχεια ευχαρίστησε των ιατρό των αγώνων Γιώργο Κοτινά για την πολύτιμη βοήθεια του στους αγώνες.
Την ζώνη του καλύτερου πυγμάχου των χριστουγεννιάτικων αγώνων  κατέκτησε ο Άγγελος Σουλανης. 
«Ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος της Κέρκυρας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά για το καλό του αθλήματος συνδυάζοντας  το πνεύμα των Χριστουγέννων με το άθλημα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Νάκος ενώ ο προπονητής  Χρήστος Μοσχάτ  βράβευσε με την σειρά του τους δυο βοηθούς προπονητές Μάκη Λεπενίτση και Παναγιώτη Σχίζα για το ήθος τους και  την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο.
Τέλος την παράσταση έκλεψαν οι μικροί πρωταθλητές των αγώνων οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους