Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ευαισθησία των πολιτών για τους πλημμυροπαθείς

ΑΟΚ Κέρκυρα
29 Nov 2017 / 18:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το έδειξαν σε όλες τις προσπάθειες που έκανε η ΠΑΕ για συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο,

το ξαναέδειξαν και στην πρόσκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας οι φίλαθλοι του νησιού που πήγαν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο καιρός να ήταν άσχημος, να μην προσφερόταν η μεταφορά πραγμάτων (τροφίμων, ρουχισμού κλπ), αλλά οι Κερκυραίοι για μια ακόμα φορά έδειξαν τις ευαισθησίες τους με πράξεις και όχι λόγια. Η ΠΑΕ που η δική της προτροπή και συμβολή σε όλα αυτά είναι μεγάλη, τα συγκέντρωσε και τα πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11 στα ΕΛΤΑ για να φτάσουν στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Μάνδρας, κάνοντας πράξη ακόμη μια προσπάθεια να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν απόλυτα την ανάγκη μας. Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό και επίσημη ανακοίνωση-ευχαριστήριο προς τους πολίτες που αναφέρει:     
«Οι φίλαθλοι αλλά και πολίτες της Κέρκυρας απέδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους και ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ για συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες ρούχων, τροφίμων και ειδών υγιεινής.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 σάκοι και κουτιά (περί τα 800 κιλά), τα οποία αφού συσκευάστηκαν κατάλληλα, αύριο το μεσημέρι 29/11 στις 15:00 με την υποστήριξη των ακαδημιών της ομάδας μας θα μεταφερθούν από τα γραφεία της ομάδας μας στο κεντρικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ Κέρκυρας ώστε να αποσταλούν στον Δήμο Μάνδρας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια