Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός έδρας παίζουν οι ομάδες υποδομών του ΑΟΚ

Πρωταθλήματα υποδομών
29 Nov 2017 / 18:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή αγωνίζονται εκτός έδρας και οι τρεις ομάδες υποδομών του ΑΟΚ.

Μπορεί η Κ15 να είχε δυο βδομάδες απραξία, αφού μεσολάβησε μια αναβολή αγώνα και ένα ρεπό, αλλά επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ και οι άλλες δυο έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ως είθισται οι ομάδες Κ17 και Κ15 παίζουν με τις αντίστοιχες ομάδες άλλης ΠΑΕ την ίδια μέρα έτσι ώστε να ελαττώνονται τα έξοδα και να γίνεται η μεταφορά με ένα πούλμαν, ενώ η Κ20 ακολουθεί το πρόγραμμα της ΠΑΕ.
Την Κυριακή στις 10:45 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κ20 στην Τρίπολη, στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα ανάμεσα στον ΑΟΚ και την ομώνυμη ομάδα. Την ίδια μέρα θα είναι στην Ξάνθη οι ομάδες της Κ15 και Κ17 όπου θα αντιμετωπίσουν στα βοηθητικά γήπεδα της ομάδας, τις αντίστοιχες της Ξάνθης στις 10:30 και στις 11:15 αντίστοιχα.
Να σημειώσουμε ότι γίνεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια φέτος  ώστε να δουλέψουν ακόμη περισσότερο και οι τρεις ομάδες και αν κάποιος παρακολουθήσει τους αγώνες τους, θα δει ότι όντως είναι σαφέστατα βελτιωμένες από πέρσι. Μέχρι τώρα, βαθμολογικά, έχουν καλύτερη συγκομιδή από πέρσι, αλλά με βάση τις εμφανίσεις τους άξιζαν κάτι περισσότερο.
Και μόνο ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε για το ματς του Κυπέλλου στα Τρίκαλα τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20 (οι δυο υποχρεωτικά με βάση την προκήρυξη), δείχνει ότι κάτι γίνεται καλύτερα. Πήγαν με την αποστολή οι Μίσχου, Ζαΐμι και ο Βραζιλιάνος Ντα Σίλβα, ο οποίος είναι μια σπουδαία ανακάλυψη και μπορεί  να προωθηθεί την επόμενη χρονιά στην επαγγελματική ομάδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ίσως να του δοθεί και φέτος αν οι βαθμολογικές συνθήκες το επιτρέψουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια