Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το 5 στα 5 ο Φαίακας κόντρα στην Πτολεμαϊδα το Σάββατο

Μπάσκετ
09 Nov 2017 / 17:14
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γ΄ Εθνική στο μπάσκετ ανδρών και στον Όμιλο που αγωνίζεται ο Φαίακας έχει οριστεί να παίζει Κυριακές, αλλά πάντα υπάρχουν οι αλλαγές και οι εξαιρέσεις.

Έτσι αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σάββατο 11/11 στο κλειστό του ΕΑΚΚ, θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00.
Φυσικά η ομάδα του Φαίακα, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να κερδίσει τον Αρίωνα να κάνει το 5 στα 5, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το οξύμωρο στις περιπτώσεις αυτές είναι πως η ομάδα του Φαίακα έχει τελευταία προπόνηση της εβδομάδας αργά το βράδυ της Παρασκευής και ο καθένας αναρωτιέται πως μπορεί να συνδυαστεί προπόνηση και σε λιγότερο από 20 ώρες αγώνας πρωταθλήματος. Αυτό όμως είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στο κλειστό του ΕΑΚΚ, αλλά είναι αναπόφευκτο αφού είναι πάρα πολλές και οι ώρες δεν επαρκούν. Μοιραία υπάρχουν προβλήματα και αδυναμίες να εξυπηρετηθούν τα σωματεία και πρέπει ο Φαίακας να κάνει «σκάντζα» με άλλη ομάδα στις ώρες για να μπορεί να προετοιμαστεί.
Η ομάδα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και όλα δείχνουν ότι με την παρουσία ακόμα μια φορά του κόσμου θα συνεχιστεί το θετικό σερί, κάτι που το χρειάζεται, αφού αμέσως μετά ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι στα Γιάννενα με τον πολύ δυνατό ΑΓΣΙ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια