Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη αφιερωμένη σε Σπύρο Αυλωνίτη και Νίκο Παγκράτη

Αστέρας Πετριτή
07 Nov 2017 / 16:00
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν από έναν χρόνο, έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Πετριτή, Νίκος Παγκράτης και αυτό δεν το ξεχνούν στον Αστέρα.

Επίσης δεν ξεχνούν ότι ένας ποδοσφαιριστής τους, ο Σπύρος Αυλωνίτης, λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να ακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας, αλλά θεωρείται ότι είναι μαζί τους. Με αφορμή λοιπόν τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Λιαπάδων που διατηρεί τον Αστέρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Κρόνο Αργυράδων, στο ενημερωτικό δελτίο της ομάδας κάνουν αφιέρωση στα δυο αυτά άτομα (Αυλωνίτη και Παγκράτη).
Συγκεκριμένα, το δελτίο αναφέρει: «Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο Αστέρας Πετριτή απέναντι στον Αστέρα Λιαπάδων σε ένα δυνατό παιχνίδι. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Γιώργος Γαρδικιώτης με κεφαλιά λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη φυσικά στον τραυματία της ομάδας Σπύρο Αυλωνίτη, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά, αλλά και στον εκλιπόντα αντιπρόεδρο της ομάδας μας Νικόλαο Παγκράτη ο οποίος εδώ και έναν χρόνο δεν βρίσκεται κοντά μας, όμως πάντα βρίσκεται στην καρδιά και στην σκέψη μας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια