Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ρεβάνς» την Κυριακή με Κρόνος εναντίον ΟΦΑΜ

Τοπικά πρωταθλήματα
02 Nov 2017 / 15:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύ μεγάλη ήταν η νίκη του ΟΦΑΜ κόντρα στον Κρόνο που συνοδεύτηκε με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Οι δυο ομάδες, από τις καλύτερες της Α1 και βασικοί διεκδικητές του τίτλου μέσα σε τέσσερις μέρες έχουν δυο συναντήσεις, αφού μετά το ματς του Κυπέλλου, αυτή τη φορά θα παίξουν την Κυριακή 5/11 στο γήπεδο του Περιβολίου για το πρωτάθλημα. Ένα εντελώς διαφορετικό ματς που δε θα κρίνει μια πρόκριση αλλά ίσως δώσει στον νικητή, ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον αντίπαλο στην υπόθεση πρωτάθλημα.
Οι δυο τεχνικοί των ομάδων Γιάννης Καλούδης και Βασίλης Ξάνθης έχουν να διαχειριστούν δυο διαφορετικές καταστάσεις με τους παίκτες τους και θα προσπαθήσουν να «παγιδεύσουν» ο ένας τον άλλον. Οι μεν πρέπει να κατέβουν από τα σύννεφα που ανέβηκαν μετά τη μεγάλη νίκη, οι δε να δείξουν ότι η ήττα 4-1 ήταν απλά μια παρένθεση.
Άλλωστε κάπου εκεί στρέφονται και οι δηλώσεις των δυο τεχνικών, με τον Ι. Καλούδη να αναφέρει ότι καλό είναι να ξεχαστεί το ματς του κυπέλλου, την Κυριακή η ομάδα του δίνει πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας και θεωρεί ότι ο Κρόνος θα είναι διαφορετικός και σίγουρα με περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, ενώ τόνισε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να ξεγελαστούν από το αποτέλεσμα.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξάνθης που πέρσι όλη τη σεζόν είχε μόλις μια ήττα και πάλι στο κύπελλο (0-3 με την ΑΕΛ) και ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα θέλει να δείξουν οι παίκτες του,  ότι το ματς κυπέλλου ήταν μια κακή παρένθεση, ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και είναι ευκαιρία την Κυριακή να κερδίσουν και να αποδείξουν πολλά.
Ήδη όλος ο Νότος ζει και αναπνέει για το ματς αυτό και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή το γήπεδο θα κατακλειστεί όχι μόνο από τους φίλους των δυο ομάδων, αλλά από πολύ κόσμο που μετά το 4-1 θέλει οπωσδήποτε να δει αυτό το ματς.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια