Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζητάει και τα ρέστα ο Μακεδονικός από την ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
31 Οκτωβρίου 2017 / 17:16
Σπύρος Πίκουλας

Όταν χάνεις, σου φταίνε όλα και αυτό συμβαίνει με τον Μακεδονικό Φούφα που δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα από την ΑΕΛ

που τον έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε ένα ματς που με βάση και το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΑΕΛ πετυχαίνει ένα πεντακάθαρο γκολ, ο διαιτητής κακώς της ακυρώνει ένα σαν οφσάιντ στις καθυστερήσεις του ματς με αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να διαμαρτύρονται.
Μάλιστα αυτή η διαμαρτυρία τους πήρε διαστάσεις, αφού στη φάση των καθυστερήσεων όλος ο πάγκος έπεσε στον επόπτη, το ματς διεκόπη για δέκα λεπτά, ενώ μια απαράδεκτη ενέργεια του προπονητή των γηπεδούχων Ι. Κερλίδη που χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιά τον αμυντικό της ΑΕΛ Ηλία, είναι πέραν και έξω της λογικής.
Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που εστιάζονται όπως λένε σε καθυστερήσεις των παικτών της ΑΕΛ, αλλά και σε ένα τέρμα που η σηκωμένη σημαία του επόπτη ήταν άμεση, απλά άργησε να τη δει ο διαιτητής και φωνάζουν αναίτια, ανάγκασε την ΑΕΛ να απαντήσει σε όλα αυτά ως εξής:
«Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσαν οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Μακεδονικού Φούφα και ειδικά οι δηλώσεις του Προπονητή της ομάδας της Πτολεμαΐδας Γιάννη Κερλίδη.  Οι ιθύνοντες του Μακεδονικού κάνουν λόγο για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας τους και μας κατέκριναν ότι κάναμε καθυστέρηση. Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι οι κύριοι του Φούφα και ειδικά ο τεχνικός του Μακεδονικού είναι εκτός τόπου και χρόνου. Προφανώς δεν κατάλαβαν ότι σε εμάς ακυρώθηκε πεντακάθαρο τέρμα ως οφσάιντ, με τον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Κομνηνάκη να φεύγει ξεκάθαρα από κανονική θέση. Επίσης μάλλον δεν κατάλαβαν η έκαναν τους ανήξερους στην άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Αποστόλης Ηλίας από τον προπονητή του Φούφα. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κερλίδης χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο τον παίκτη μας και προ εκπλήξεως μας δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Δεν θα μας κρίνει κανείς για το αν παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο ή όχι. Κύριε Κερλίδη το παιχνίδι τελείωσε και ηττηθήκατε. Αποδεχτείτε το επιτέλους. Ο βαθμολογικός πίνακας αλλά δείχνει εξάλλου , όπως και η αήττητη πορεία της ΑΕΛ μέχρι στιγμής. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με πολύ όρεξη, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και χωρίς να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.  Όταν όμως ακούγονται αναλήθειες και ανακρίβειες πάντα θα υπάρχει απάντηση από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας». 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια