Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθοριστικό το ματς του ΑΟΚ με την ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ
31 Οκτωβρίου 2017 / 17:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ήττα του ΑΟΚ στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων

που είναι στα ίδια επίπεδα με την Κέρκυρα και έχουν στόχο την παραμονή, η απόσταση από τις δυο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό μειώθηκε και μετά από 9 αγωνιστικές φαίνεται ότι η μάχη φέτος θα είναι δυσκολότερη.
Με βάση όλα αυτά και δεδομένου ότι ο ΑΟΚ την Κυριακή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής παίζει στην έδρα του με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους έναν καθορστικό αγώνα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.
Μπορεί φέτος η ομάδα να δείχνει πιο δυνατή, πιο πλήρης, αλλά ως τώρα η μεγάλη απώλεια βαθμών εντός έδρας είναι πρόβλημα, πράγμα που σημαίνει ότι με ομάδες σαν τη Λάρισα δεν μπορείς να σκέφτεσαι τίποτε λιγότερο από το τρίποντο.
Ο Αλ. Βοσνιάδης αφού ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν, άφησε πίσω το ματς με τον ΠΑΣ και ξεκίνησε την προετοιμασία για την Κυριακή. Ελπίδες να έχει και τους δυο επιθετικούς που λόγω τραυματισμών απουσίαζαν στα Γιάννενα υπάρχουν, αλλά τουλάχιστον η ομάδα στα δυο τελευταία ματς πέτυχε από ένα τέρμα χωρίς να χρειαστεί πέναλντι, κάτι που είναι ενθαρρυντικό. 
 
Από 5€ τα εισιτήρια του αγώνα
 
Τα εισιτήρια του αγώνα για μια ακόμη φορά η διοίκηση φρόντισε να είναι σε χαμηλή τιμή, όλη η μικρή εξέδρα από 5€ ενώ στη μεγάλη κοστολογούνται 10€ πλην  των θέσεων VIP όπου θα είναι 30€. Είναι μια προσφορά ουσιαστικά σε όλους που θέλουν να βρεθούν στο ΕΑΚΚ και να στηρίξουν την ομάδα η οποία έχει ανάγκη τον κόσμο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια