Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Τουράμ και Ντουαλά κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΟΚ Κέρκυρα
19 Οκτωβρίου 2017 / 16:16
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μάλλον μυθεύματα μπορούν να χαρακτηριστούν, γραφόμενα σε αθλητική εφημερίδα, ότι λόγω του τραυματισμού του Τουράμ η ομάδα του ΑΟΚ ψάχνεται

για κεντρικό κυνηγό στις μεταγραφές του Γενάρη. Ο βραζιλιάνος στράικερ μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η οποία και τον άφησε έξω τρεις αγωνιστικές, επανήλθε, αλλά ένα διάστρεμμα θα τον κρατήσει εκτός για μια ακόμη αγωνιστική. Αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά σύνηθες σε μια ομάδα.
Η επιστροφή του Τουράμ και οι δυο μήνες που απομένουν μέχρι τον Δεκέμβριο, δεν μπορούν να προδικάζουν μια μεταγραφή κεντρικού κυνηγού, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και ο Αργεντίνος  Μπάουμαν, που ναι μεν δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, αλλά πάντα οι Νοτιοαμερικάνοι που αγωνίζονται στην Ευρώπη, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και ο κυνηγός του ΑΟΚΚ μπορεί να βοηθήσει, απλά θέλει λίγο χρόνο ακόμα.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε και την Πέμπτη στα Γαζάτικα, με πολύ τακτική σε σχέση με τον αντίπαλο και τελειώματα, αφού είναι φανερό το φετινό πρόβλημα της ομάδας στην αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί, καθώς δε σκοράρει. Πέραν του Ροζέριο Τουράμ, αλλά και του Ντουαλά που αποβλήθηκε, δε θα έχει προβλήματα σύνθεσης ο Αλ. Βοσνιάδης και προσπαθεί να τονώσει τους παίκτες του, αφού η ομάδα είναι αναγκαίο να επιστρέψει στις νίκες, ή για να το θέσουμε καλύτερα, να πετύχει τη 2η στο πρωτάθλημα, αφού μετά αυτή επί του Παναθηναϊκού δεν έχει κάνει άλλη.
Εκτός αυτού είναι το πέμπτο εντός έδρας ματς και χρειάζεται το τρίποντο. Για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα του ΑΟΚ πρέπει να πάρει νίκες στην έδρα της και όταν στα τέσσερα προηγούμενα ματς έχει μόνο μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες , η νίκη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό φαντάζει μονόδρομος.
 
Τα εισιτήρια
 
Εν τω μεταξύ τα εισιτήρια του ματς που κυμαίνονται από 5€ ως 30€ θα διατεθούν είτε ηλεκτρονικά είτε από τα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ και η ΠΑΕ ενημερώνει με την εξής ανακοίνωση:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής Superleague Σουρωτή το Σάββατο 21 Οκτ. 6:15μμ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Ε.Α.Κ.Κ. την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 11:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της VIVA».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια