Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ετοιμάζεται ο Επστάιν για τη Ριζούπολη

ΑΟΚ Κέρκυρα
12 Οκτωβρίου 2017 / 15:40
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καλά είναι τα νέα για τον Ντένις Επστάιν, που έχει ανεβάσει ρυθμούς και φαίνεται ότι οι πιθανότητες να είναι 100% έτοιμος για τη Ριζούπολη

είναι πάρα πολλές. Είναι μαζί με τον Σοϊλέδη οι τραυματίες της ομάδας που μπήκαν τελευταία σε ρυθμό προπονήσεων και για μεν τον Γερμανό τα πράγματα είναι καλά, για τον Σοϊλέδη φαίνεται ότι θα περάσει και αυτή η εβδομάδα χωρίς να είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, αφού ξεκίνησε τρέξιμο την Τρίτη που μας πέρασε. Για τον Επστάιν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής στο σύστημα που παίζει ο τεχνικός του ΑΟΚΚ, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι που θέλει στις «πτέρυγες», όπου κάνει εξαιρετική δουλειά. Βέβαια υπάρχει ο Κόντος, ο Νούνιες και ο Παμλίδης σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και θα καλύψει ένας από αυτούς τη συγκεκριμένη θέση.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα στο προπονητικό κέντρο στα Γαζάτικα, όπου μεταφέρθηκαν οι προπονήσεις του ΑΟΚΚ  αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανανέωσης του χλοοτάπητα. Παράλληλα πραγματοποιούνται έργα ανανέωσης του χλοοτάπητα στο προπονητικό κέντρο στον Πλάντραφο και εκτιμάται ότι η ομάδα θα επιστρέψει εκεί σε περίπου τρεις εβδομάδες.
Στην προπόνηση της Τετάρτης οι παίκτες έκαναν ασκήσεις βελτίωσης αερόβιας ικανότητας και ειδικής αντοχής καθώς και παιχνίδι σε μικρούς χώρους, ενώ την Πέμπτη η προπόνηση είχε πολύ τακτική με βάση τον αντίπαλο, ενώ το τεχνικό τιμ της ομάδας επιμένει και στα τελειώματα των φάσεων, αφού η ομάδα σε ότι έχει σχέση με τελικές κάνει αρκετές σε κάθε ματς όμως δεν έχει σκοράρει ακόμη μετά από έξι αγωνιστικές, τα τρία τέρματα που έχει πετύχει όλα είναι από εκτελέσεις πέναλτι.
 
Καλογερόπουλος, ο άρχοντας του αγώνα
 
Η ΕΠΟ όρισε έναν Αθηναίο διαιτητή για να διευθύνει το Κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη,  τον Καλογερόπουλο και βοηθούς του, τους Ακρίβο (Αθηνών) και Καρσιώτη (Κορινθίας). Λίγη σημασία έχει για την ομάδα της Κέρκυρας, το διαιτητικό τρίο, αφού μέχρι σήμερα οι διαιτησίες δεν είναι άσχημες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει λάθη εις βάρος του ΑΟΚΚ.   
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια