Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα στον Ν. Αμφίλοχο η ΑΕΛ για το πρώτο τρίποντο στη Γ΄ Εθνική

ΑΕ Λευκίμμης
05 Οκτωβρίου 2017 / 15:14
Σπύρος Πίκουλας

Η ΑΕΛ που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Γ΄ Εθνική με λευκή ισοπαλία κόντρα στον Θεσπρωτό, την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 αγωνίζεται στην Αμφιλοχία

κόντρα στον Νέο Αμφίλοχο σε ένα ματς που η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Θεσπρωτό, Στέφανο Στεφάνου, με βοηθούς του, τους Γιώργο Παπαλαζάρου της (Θεσπρωτίας) και Κώστα Λιόντο (Ηπείρου).
Βέβαια, ο προπονητής Γιάννης Σφακιανάκης δε στέκεται εκεί, που με τον βοηθό του και γυμναστή της ομάδας Φίλιππο Τάντη την προετοιμάζουν για το δύσκολο ματς της Κυριακής. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ομάδα να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε με τον Θεσπρωτό και να φτάσει στη νίκη και στο πρώτο τρίποντο της ιστορίας της στη Γ΄ Εθνική.
Σίγουρα οι αλλαγές που σκέφτεται στην αρχική ενδεκάδα ο τεχνικός της ΑΕΛ δε θα είναι πολλές, ίσως προτιμήσει από την αρχή τον Βαγγελη Τσεβανέδη που η πείρα και η εκτελεστική του δεινότητα μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα,  όμως μετά και την προπόνηση της Παρασκευής θα βγουν τα σωστά συμπεράσματα και θα εκτιμηθεί η κατάσταση για τις έντεκα πρώτες φανέλες.     
Στην Αμφιλοχία αναμένεται και αρκετός κόσμος από τη Λευκίμμη, οι φανατικοί φίλοι της ομάδας έχουν σκοπό να την ακολουθήσουν σε κάθε γήπεδο, αυτό δίνει ώθηση στους παίκτες και δεν ξεχνάνε την εξαιρετική τους παρουσία στην πρεμιέρα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια