Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Γλυκόπικρη γεύση στην πρεμιέρα

Γ΄ Εθνική
04 Οκτωβρίου 2017 / 15:35
Σπύρος Πίκουλας

Πολλές ομάδες αφήνουν το ματς της αγωνιστικής που πέρασε και κοιτάνε μόνο το ερχόμενο, αυτό βέβαια κάνει και η ΑΕΛ

και κυρίως προπονητικό τιμ και παίκτες αφού ο επόμενο αντίπαλος ο Νέος Αμφίλοχος την ερχόμενη Κυριακή απασχολεί τους πάντες. Εκεί ρίχνουν όλο το βάρος αφού όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα η ΑΕΛ. Έτσι ο Γιάννης Σφακιανάκης δουλεύει πολύ γι αυτό το ματς, ξέρει ότι ο Αμφίλοχος είναι και αυτός νεοφώτιστός και δεν είναι καλύτερος του Θεσπρωτού.  Εντόπισε τις αδυναμίες της ομάδας, δούλεψε από Τετάρτη απόγευμα περισσότερο στην τακτική και πιστεύει ότι όλα θα είναι καλύτερα στο εκτός έδρας ματς.
Επίσημα η ομάδα σχολίασε το ματς με τον Θεσπρωτό και τόνισε ότι άφησε το 0-0 μια γλυκόπικρη γεύση, εξηγώντας ότι…  «ήταν πρώτο παιχνίδι και ιστορική στιγμή για την ομάδα μας αυτό με τον Θεσπρωτό, δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς, σαφώς και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι λίγος , αλλά είμαστε Λευκίμμη και μοναδικός στόχος στα εντός έδρας παιχνίδια τουλάχιστον πρέπει να είναι η νίκη η οποία θα συνδυάζεται από καλό ποδόσφαιρο».
Σίγουρα κάθε ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά στις πρεμιέρες γίνονται και μεγάλες εκπλήξεις. Αυτό το ξέρουν στη Λευκίμμη και έμειναν στο «ποδοσφαιρικό ρητό» που λέει: «ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν το χάνεις»  και πέτυχαν στο κομμάτι αυτό. Όσο για το κλείσιμο της ενημέρωσης, αναφέρει«Σαφώς και θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και να φτάναμε στην νίκη , αλλά η διαδρομή είναι μεγάλη και το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι πολύ δυνατό και πρέπει να έχουμε υπομονή».
Είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ΑΕΛ έχει πολύ καλό υλικό, θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής ο κορμός της ομάδας και σίγουρα η ομάδα θα πάει καλά και θα μπορέσει να είναι αρχικά στην πεντάδα και ότι καλύτερο από κει και πέρα. Άλλωστε βασικός στόχος είναι η παραμονή και εκεί δεν νομίζουμε ότι θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια