Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΑΟΚΚ

Σούπερ Λιγκ
02 Οκτωβρίου 2017 / 15:20
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κέρκυρα ήθελε στο 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Ξάνθη,

αλλά στο τέλος έμεινε χωρίς βαθμό αφού η ακριτική ομάδα πήρε τη νίκη. Το ματς ξεκίνησε με τον ΑΟΚ πιο επιθετικό, με μεγάλη ευκαιρία στο 8΄ από Παμλίδη, να ανοίξει το σκορ, με την Ξάνθη να κάνει 1-2 αξιόλογες επιθέσεις, αλλά το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς σκορ.
Δυνατά μπήκε ο ΑΟΚ στην επανάληψη, με τους Νούνιες και Τουράμ να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν και στη συνέχεια με τον Μεχία στο 65΄ να ανοίγει το σκορ για την Ξάνθη. Εκεί κάπου ο ΑΟΚ έχασε τη συνοχή του, μάλιστα στο 76΄με 2η κίτρινη αποβλήθηκε ο Μπαλάφας και η Ξάνθη που κρατούσε καλά στην άμυνα, με τον Σιλά στο 85΄ έκανε το 0-2 και εκεί τελείωσε το ματς. 
Άσχημο αποτέλεσμα για τον ΑΟΚ που θα πρέπει να ανασυνταχθεί ενόψει συνέχειας, μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ομάδας και ο Α. Βοσνιάδης θα δουλέψει για να βελτιώσει κάποια πράγματα που υστερεί ο ΑΟΚΚ.
 
Οι δηλώσεις των προπονητών  
 
Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού που καλύπτει τους αγώνες, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης μίλησαν οι προπονητές του ΑΟΚ και την Ξάνθης.
 
Αλέκος Βοσνιάδης (ΑΟΚΚ): Συνεχίζουμε, βλέπουμε τα επόμενα ματς
«Είμαστε πολύ νευρικοί στο ξεκίνημα, δεν κρατήσαμε μπάλα, βόλεψε αυτό την Ξάνθη για να μην δημιουργήσουμε, φάνηκε και από τις τελικές που έπρεπε να δημιουργήσει η ομάδα που έπαιξε στην έδρα της. Μπήκαμε αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε καλή παρουσία, χάσαμε τη φάση του Νούνες στη συνέχεια του Τουράμ, δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε, εκεί μεταξύ 45 με 60 είχαμε καλό πρόσωπο στη συνέχεια μέχρι το εξήντα, δεχθήκαμε το γκολ, ήλθε και η φάση αμέσως μετά που δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Παμλίδη, μετά την αποβολή. Είναι παιγνίδια που αν δεν έχεις την κατοχή, δεν έχεις την ηρεμία είναι φυσιολογικό έμπειρες ομάδες να βρουν τον τρόπο και να πετύχουν τέρμα. Μετά την αποβολή και με δέκα δεν είχαμε άλλο τρόπο παρά να βγούμε να κυνηγήσουμε το γκολ. Συνεχίζουμε, διορθώνουμε πράγματα, βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια.
 
Μίλαν Ράσταβατς: Σπουδαία νίκη
«Βγάλαμε ποιότητα και αμυντικά και επιθετικά και το κυριότερο είναι ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ήμασταν αποφασιστικοί στην τελική επιλογή και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μία καλή ομάδα». 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια