Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στη Football League 2 κόντρα στον Θεσπρωτό

ΑΕ Λευκίμμης
29 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:37
Σπύρος Πίκουλας

Στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί την Κυριακή η ΑΕ Λευκίμμης.

Πέρασαν 66 χρόνια από την ίδρυσή της για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και σίγουρα θέλει  να μείνει όχι μόνο τόσο ψηλά, αλλά να προσπαθήσει και για κάτι περισσότερο.
Η ΑΕΛ του Ι.  Σφακιανάκη έχει ενισχυθεί πάρα πολύ  τη μεταγραφική περίοδο, θέλει να είναι αρχικά στην πρώτη επτάδα του βαθμολογικού πίνακα, αφού έτσι θα εξασφαλίσει την παραμονή της, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι με τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση, η ΑΕΛ είναι για μεγάλα πράγματα, αν δεν «στραβώσει» κάτι. 
Η ΑΕΛ που έδωσε πάρα πολλά φιλικά ματς και μάλιστα πήγε πέντε φορές να παίξει στην Ήπειρο, είναι αγωνιστικά πανέτοιμη, είναι δε χαρακτηριστικό ότι κέρδισε όλα τα φιλικά ματς, εκτός από αυτό στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό που θα είναι ο αντίπαλός της την Κυριακή. Βέβαια όταν συναντήθηκαν οι δυο ομάδες η ΑΕΛ  δεν ήταν έτοιμη, στην πορεία δε απέκτησε παίκτες έμπειρους και με προσωπικότητα και σίγουρα θα έχει διαφορετική αγωνιστική παρουσία την Κυριακή.
Όλα είναι έτοιμα στο Νότο, ο κόσμος που σίγουρα θα κατακλείσει το γήπεδο και είναι μια μεγάλη δύναμη για την ΑΕΛ, θέλει ξεκίνημα με νίκη για τη Βασίλισσα του Νότου και η διοίκηση φρόντισε να κάνει το απαραίτητο κάλεσμα με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα στην Γ ' Εθνική κατηγορία και το φίλαθλο κοινό της οφείλει να δώσει δυναμικό παρόν, ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Football League 2. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 λοιπόν όλοι στο Στάδιο Λευκιμμης μιας και η ομάδα μας δίνει ραντεβού με την ιστορία».
 
Η 1η αγωνιστική
 
Κυριακή  1/10, 16:00
ΑΕΠ Καραγιαννίων - Αστέρας Παραποτάμου
Πανλευκάδιος - Σκουφάς Κομποτίου
Καστοριά - Ερμής Αμυνταίου
Μακεδονκός Φούφα - Ν. Αμφίλοχος
Δόξα Κρανούλας - Τηλυκράτης
ΑΕ Λευκίμμης - Θεσπρωτός
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια