Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο απουσίες για τον ΑΟΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ
28 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ματς της Κυριακής στο ΕΑΚΚ που θα ξεκινήσει στις 18:15, είναι όπως όλα τα εντός έδρας σημαντικό για την ομάδα της Κέρκυρας,

που θέλει αυτή τη φορά να πάρει το τρίποντο γιατί στο τέλος μπορεί να είναι καθοριστικό πέναλτι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Ο Αλ. Βοσνιάδης δε θα έχει δυο αμυντικούς στη διάθεσή του, τον Αριστείδη Σοϊλέδη που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό με εκτιμώμενο χρόνο επιστροφής τις 3 εβδομάδες καθώς και τον Γιάννη Ιωάννου ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο.
Αυτό δε θα πρέπει να θεωρείται πρόβλημα, αφού τη θέση του Σοϊλέδη κάλυψε πολύ καλά στο ματς με Λεβαδειακό ο Ζ. Ντιόγκο, ενώ ο Αρτυματάς που πήρε τη θέση του Ιωάννου έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Γρομητσάρη.
Σίγουρα οι αποφάσεις για την τελική επιλογή της ενδεκάδας θα παρθούν, μετά τις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου, με τον τεχνικό του ΑΟΚ να επιμένει πολύ στα θέματα τακτικής και στο τελείωμα των φάσεων, αφού η ομάδα φτάνει πολλές φορές σε θέση βολής, αλλά δε σκοράρει. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε ματς που έχει δώσει, πέτυχε μόλις τρία γκολ και τα τρία από το σημείο του πέναλτι, ενώ έχει χάσει και δυο πέναλτι με Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Σίγουρα θα είχε περισσότερους βαθμούς, αν ήταν έστω εύστοχη από τα έντεκα βήματα.  
 
Από 5€ ως 30€ τα εισιτήρια για το ματς
 
Όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό η ΠΑΕ για να βοηθήσει τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο ΕΑΚΚ την Κυριακή στο ματς με τον ΑΟ Ξάνθης, έβαλε φτηνό το εισιτήριο, αφού στη μικρή εξέδρα είναι μόλις 5€ ενώ στη μεγάλη από 10€ ως 30€ για τις θέσεις VIP. Ο τρόπος προμήθειας των εισιτηρίων όπως και με Λεβαδειακό, από τα εκδοτήρια. Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΠΑΕ.
 «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ υποδέχεται την Κυριακή 01 Οκτωβρίου την Ξάνθη στο Ε.Α.Κ. Κερκύρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής SUPERLEAGUE Σουρωτή. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 6:15μμ.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Ε.Α.Κ.Κ. την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 11:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της VIVA».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια