Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο ΑΟΚ – ΠΑΟ

Σούπερ Λιγκ
07 Σεπτεμβρίου 2017 / 16:38
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύ σημαντικό ματς αυτό της ερχόμενης Κυριακής για τον ΑΟΚ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αφού οι δυο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

δεν αφήνουν περιθώρια για νέας απώλεια, πόσο μάλλον με νέο δύσκολο ματς εκτός έδρας να ακολουθεί.

Όμως πολύ δύσκολο ματς είναι και για το τριφύλλι, αφού ξεκίνησε με δυο ισοπαλίες, αν υπολογίσει κανείς και τους -2 βαθμούς που είχε από την περσινή ποινή, ήδη είναι έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή μόλις την 2η  αγωνιστική και κάθε απώλεια γι’ αυτόν θα είναι πλήγμα.

Η ΚΕΔ όρισε για το ματς της Κυριακής διαιτητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας και βοηθούς του τους Αντώνη Διπλάρη (ΕΠΣ Καρδίτσας) και Γιώργο Κελάζογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Εν τω μεταξύ οι δυο ομάδες προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι, με την Κέρκυρα και τον Αλέκο Βοσνιάδη να σκέφτεται κάποιες αλλαγές στο σχήμα της ομάδας, ο προβληματισμός είναι στη θέση του κεντρικού κυνηγού, όπου ίσως ξεκινήσει ο Παμλίδης που είναι ταχύς και χρειάζεται στην «κόντρα», πιθανή αλλαγή και στην θέση Νο1 με τον Κουτζαβασίλη να παίρνει τη θέση του Γιαννακόπουλου, ενώ στη θέση του αριστερού μπακ ο Σοϊλέδης έχει τον πρώτο λόγο, αφού ο Ζ. Ντιόγκο δεν είναι έτοιμος 100%. Βέβαια βλέποντας και τον Κωστάκη Αρτυματά στην πρώτη προπόνηση που έκανε με την ομάδα την Τετάρτη 6/9 και την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, δεν θα μας εκπλήξει αν τον βάλει δίπλα στον Σιόντη σαν αμυντικό χαφ. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά και την προπόνηση του Σαββάτου.

Από την άλλη και ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί με αρκετές αλλαγές. Οι πράσινοι που παραχώρησαν τον Ζέκα στην Κοπεγχάγη και πήραν τελευταία στιγμή 2-3 παίκτες, δεν θα είναι απίθανο να δούμε 3-4 αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Μ. Ουζουνίδη, που υποχρεωτικά θα παίξει επιθετικά γιατί θέλει τη νίκη. Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε λίγο πριν την έναρξη του ματς και στο τέλος οι διαφορετικές επιλογές ποιον προπονητή θα δικαιώσουν, σε ένα ματς που προβλέπεται «κλειστό», με τον κόσμο να προμηθεύεται τα εισιτήρια που τιμώνται από 15€ ως 50€ και όλα δείχνουν ότι θα εξαντληθούν.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια