Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απολογισμός από τον Σπύρο Καρδακάρη

ΑΠΣ Όλυμπος
06 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:43
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εξελίξεις στον Όλυμπο τις δυο τελευταίες εβδομάδες ήταν ραγδαίες, αφού το Δ.Σ. με πρόεδρο τον Σπύρο Καρδακάρη,

είχε αποφασίσει να πάει σε εκλογές, όμως οι αποφάσεις της Γ.Σ. δεν το δικαίωσαν και από 30/8 είχαμε αλλαγή διοίκησης στην Ιστορική και παλιότερη (εν ενεργεία) ομάδα του νησιού. 

Είναι γνωστό ότι καταψηφίστηκε και ο Διοικητικός (χωρίς ούτε μια θετική ψήφο) και ο Οικονομικός απολογισμός (με μόλις μια θετική και 40 αρνητικές ψήφους), μέσα σε κλίμα έντασης, λεκτικών απειλών από 2-3 άτομα, σε μια Γ.Σ. που διήρκεσε τέσσερις ώρες και με τον κ. Καρδακάρη να αποχωρεί λίγο πριν την ψηφοφορία.

Ο τέως πρόεδρος του Ολύμπου είχε προγραμματίσει παρουσίαση της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 9/9 στις 20:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, αλλά άλλαξαν όλα με την αλλαγή Δ.Σ. και η εκδήλωση δε θα γίνει.

Αντ΄ αυτής ο Σπ. Καρδακάρης έκρινε ότι θα ήταν καλό να μιλήσει σε φίλους και στα ΜΜΕ κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στην ομάδα (από 24/6/2014), ίσως επειδή η πίεση χρόνου στη Γ.Σ. και το κλίμα δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να πει όσα ήθελε, ή και να απαντήσει σε ερωτήματα που σίγουρα έχουν προστεθεί μετά τα τελευταία γεγονότα. 

Στην ανακοίνωσή του μιλάει για ανοικτή είσοδο για τα ΜΜΕ του νησιού, ενώ, όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να δώσουν το παρών θα πρέπει να λάβουν, πρώτα, πρόσκληση. Αυτό απλά σημαίνει ότι δεν μπορεί ο καθένας να βρεθεί στην αίθουσα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια