Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημα ο Σεντεμέντες στην ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
02 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να πήγε μια βδομάδα πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, να επικρατεί κυριολεκτικά ένα «μπάχαλο»,

δεν έχουν ανακοινωθεί οι Όμιλοι, δεν έχουμε κλήρωση, αλλά η ΑΕ Λευκίμμης προσηλωμένη στο στόχο να είναι πολύ δυνατή φέτος ενισχύθηκε αρκετά, με έναν ακόμα παίχτη και μάλιστα με θητεία σε δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκ, Αστέρα Τρίπολης και Βέροια, τον Γιάννη Σεντεμέντε.
Η ΑΕΛ, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σεντεμέντε. O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ''Βασίλισσας'' και του εύχονται να έχει υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης».
 
Φιλικό στο Κανόνι με Θιναλιακό
 
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ δίνει ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι κόντρα στον Θιναλιακό. Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα είναι αντίπαλοι από τη μια ο Ι. Σφακιανάκης και από την άλλη ο Π. Κορομπόκης που έκαναν την ίδια διαδρομή, ήρθαν από τον Σπύρο Καλογιάννη και τον Αθηναϊκό στον ΑΟ Κέρκυρα και έμειναν στο νησί, παντρεύτηκαν και έκαναν εδώ οικογένεια.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια