Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επίσημα Αρτυματάς, δεν πήρε κεντρικό αμυντικό

ΑΟΚ Κέρκυρα
02 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Πέμπτη ήταν η τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τις επαγγελματικές ομάδες, αν και υπάρχει μια εβδομάδα ακόμα περιθώριο αν μια ομάδα θέλει να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη.

Ο ΑΟΚ, έστω και την τελευταία στιγμή φρόντισε να πάρει δυο παίκτες, τον διεθνή Κύπριο Αρτυματά και τον νεαρό Δημητριάδη από τον ΠΑΟΚ ως δανεικό, χωρίς όμως να φτάσει στην απόκτηση καθαρόαιμου κεντρικού αμυντικού. Ο Κύπριος διεθνής ήταν βασικός και έπαιξε σε όλο το ματς με την ομάδα της Κύπρου στην μεγάλη νίκη-ανατροπή 3-2 επί της Βοσνίας την Πέμπτη.
Ο Κύπριος θα ενσωματωθεί με την αποστολή του ΑΟΚ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, αλλά δείχνει έτοιμος ακόμα και να ξεκινήσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αν το κρίνει ο Αλ. Βοσνιάδης.
 
Τελευταία στιγμή χάλασε του Πούγγουρα
 
Έτοιμος να έρθει στην Κέρκυρα με δανεισμό ενός έτους ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Πούγγουρας, με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να έχει παίξει αντίπαλος του ΑΟΚ στο ματς της περασμένης βδομάδας στην Τούμπα. Σε αυτήν τη μετακίνηση ρόλο έπαιζε και η απόκτηση από τον ΠΑΟΚ του Περουβιανού Σαμπράνο. Όμως κάποια εκκρεμότητα με τον Σαμπράνο έκανε τον Λουτσέσκου να μη δώσει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του Πούγγουρα, ο οποίος μάλιστα Παρασκευή πρωί προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ και χάθηκε μια εξαιρετική περίπτωση για να ενισχυθεί περισσότερο ο ΑΟΚ.