Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέοι πίνακες διαιτησίας: Έπεσε ο Πουλημάς… ανέβηκε ο Κολυτάς... έμεινε ο Σκορδίλης

Football League
01 Σεπτεμβρίου 2017 / 09:28
Σπύρος Πίκουλας

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Νίκος Πουλημάς είχε «κοπεί» από διαιτητής της Superleague και το ζητούμενο ήταν αν θα μείνει στη Β΄ Εθνική

έτσι ώστε να έχει δυνατότητα επιστροφή στην υψηλότερη βαθμίδα της Ελληνικής διαιτησίας. Τελικά είναι στους πίνακες της Β΄ Εθνικής, κάτι που αξίζει και κέρδισε πανάξια με την ποιότητά του, εκεί όπου δεν θα είναι ο Κ. Τόμπρος (ήταν πέρσι), αλλά θα είναι ο Χάρης Σκορδίλης όπως και πέρσι.  
Βέβαια το κακό με τους κερκυραίους διαιτητές δεν είναι απλά ο «υποβιβασμός» του Ν. Πουλημά, αλλά και το «κόψιμο» από τα αγωνιστικά τεστ των Τόμπρου, Γιούργα, Γραικού που δεν είναι στους νέους πίνακες, αλλά έχουν μια ακόμα ευκαιρία να μπουν αργότερα. Κόπηκε αν και πέρασε τα τεστ ο Θ. Βλάσσης, σίγουρα μια άδικη απόφαση για τον κερκυραίο βοηθό διαιτητή.  
Βέβαια θα υπάρχει εκπρόσωπος στη Superleague είναι ο Τ. Κάκος σαν παρατηρητής διαιτησίας, κάτι αναμενόμενο και λογικό για τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή των τελευταίων χρόνων, ενώ στην Β΄ Εθνική παρατηρητής θα είναι ο Νίκος Κούλιας. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια