Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύεται και άλλο η ΑΕΛ. Νέο απόκτημα ο Σεντεμέντες

Γ΄ Εθνική
30 Αυγούστου 2017 / 08:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκεί στον Νότο ξέρουν πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής παρ΄ ότι οι ομάδες από πέρσι σχεδόν διπλασιάστηκαν, δε θα είναι καθόλου εύκολο.

Η παρουσία 12 ομάδων (ίσως και 13) σε κάθε όμιλο, αλλά ο υποβιβασμός επτά από αυτές θέλει πολύ δυνατές τις ομάδες και φυσικά όποια θέλει τουλάχιστον να μείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό.
Έτσι η ΑΕΛ αν και μένουν μόλις τρεις εβδομάδες για τη «σέντρα» φροντίζει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ο τεχνικός Ι. Σφακιανάκης ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και σε ποιες θέσεις θέλει να ενισχυθεί και μια ακόμη προσθήκη έρχεται. Ένας παίκτης που έχει φορέσει και έχει παίξει επαγγελματικά με τη Βέροια, ο κεντρικός αμυντικός Ι. Σεντεμέντες, θα είναι ο επόμενος που θα υπογράψει με τη «Βασίλισσα του Νότου» και θα βοηθήσει στο στόχο της παραμονής. Ο Σεντεμέντες έχει γεννηθεί το 1992 στην Αθήνα, είναι Καλαματιανός στην καταγωγή και έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων (Ηρακλή Καλαμάτας, Αστέρα Τρίπολης, Iωνικό, Προοδευτική, Τριγλία Ραφήνας, Πιερικό, Βέροια, Παναχαϊκή, Ρούβα, Πανελευσινιακό, Ελπίδα Ξυλοφάγου).
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται, το Σάββατο έδωσε νέο φιλικό ματς στη Θεσπρωτία, αυτή τη φορά στον Παραποταμο, κόντρα στον Αστέρα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 1-0, κατάφερε στην επανάληψη να πετύχει δυο γκολ, έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε το ματς με τέρματα που πέτυχαν οι Τσεβανέδης και Γεωργοπάλης.
Ο Γιάννης Σφακιανάκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και έπαιξαν οι: Βαρέλης, Σαμουηλίδης, Γαστεράτος, Κομνηνάκης, Τσεβανέδης, Μυρίλλας,  Βούλγαρης, Πανταζής, Βασιλάκης, Γραμμένος, Θεοδωράκης (έπαιξαν και οι Κουρής, Γεωργοπάλης, Ηλίας, Κόρμπας, Ξενίδης, Κουλούρης, Βλάχος).