Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε από ΠΑΟΚ 3-1 στην Τούμπα ο ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
30 Αυγούστου 2017 / 07:30

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο και την απομάκρυνση του Δ. Ελευθερόπουλου, ο ΑΟΚΚ είχε πολύ δύσκολη αποστολή στην Τούμπα

(έστω και αν ήταν άδεια λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ), με «υπηρεσιακό» προπονητή τον Κ. Χριστοφοράκη. Σε τέσσερις μέρες δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα, απλά στην ενδεκάδα πέρασε στη θέση του «εγχειρισμένου» Τουράμ τον Ντουαλλά και σαν αριστερό μπακ τον Γκόμες αντί του Σοϊλέδη που ήταν εκτός αποστολής.
Στο α΄ μέρος έπαιξε αμυντικά ο ΑΟΚ, αλλά 1-2 φορές απείλησε ο ΠΑΟΚ που σκόραρε σε στημένη και πάλι φάση, μετά από κόρνερ, με την Κέρκυρα που δεν είχε απειλήσει, να ισοφαρίζει στη λήξη του ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στοπ β΄ μέρος και μπόρεσε να εκμεταλλευτεί αμυντικά λάθη του ΑΟΚ και σε ένα τέταρτο να κάνει 3-1 το σκορ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη. Από κει και πέρα τυπική διαδικασία το ματς, μια καλή φάση με Γκόμες ο ΑΟΚ που ήταν προβληματικός και έχασε καθαρά.  

Τα γκολ
41' Ο Πέλκας εκτελεί το κόρνερ, ο Πρίγιοβιτς πηδά πιο ψηλά από όλους, ο Γιαννακόπουλος κάνει άστοχη έξοδο και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 
45'+1' Ο Νούνες φεύγει από τα δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και ο Σάχοβ τον ανατρέπει προ του τετ-α-τετ με τον Ρέι. O Πορτογάλος αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ισοφαρίζει σε 1-1
54΄ O Μάτος κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πέλκας στέλνει από κοντά σε αφύλακτη εστία την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1.
59΄ Ο Κάμπος βρίσκει τον Μακ, αυτός από τα αριστερά με πλασέ κάνει το 3-1.   
Διαιτητής :Τζοβάρας (Φθιώτιδας).
ΠΑΟΚ:  Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ, Σάχοβ, Κάτσε, Κάμπος, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς.
ΑΟΚΚ: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος, Ντιόγο, Σιόντης, Νούνες, Ντουάλα, Ζορμπάς