Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Ντένις Ντέντα η ΚΕ Φαίακας- Τη Δευτέρα 28/8 η παρουσίαση της ομάδας

ΚΕ Φαίακας
29 Αυγούστου 2017 / 13:52

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έψαχνε ψηλό η ΚΕ Φαίακας για να το ρόστερ της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει και άλλη μεταγραφική κίνηση. Εκλεκτός του Πάνου Κοντογιάννη και της διοίκησης ο διεθνής Αλβανός, Ντένις Ντέντα, που να καλύψει την θέση του βασικού σέντερ.

Ο 27χρονος σέντερ (ύψος 2.08) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με επιτυχία στον Λοκρό Αταλάντης, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, αγωνιζόμενος στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Ξ εκίνησε το μπάσκετ στον Πανελλήνιο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Διαγόρας
Ρόδου, Χαλκίδα, Δούκα, Αγίους Θεοδώρους Ρόδου και Πανελευσινιακό, με την Αταλάντη να είναι η τελευταία του ομάδα στη Γ΄ Εθνική.
Η ΚΕ Φαίακας που επίσημα την Δευτέρα 28/8 ξεκινάει την σεζόν της, με παρουσίαση της ομάδας στο ξενοδοχείο San Marco Villas στις 20:30. Οι προπονήσεις ξεκινάνε από την Τρίτη 29/8 ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που κάνει πρεμιέρα στις 15/10 και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τα Γρεβενά, έχει ουσιαστικά καλύψει όλες τις θέσεις που έψαχνε ενίσχυση, έχει πάρει και καλούς έμπειρους Κερκυραίους παίκτες που θα βοηθήσουν και βάζει σαν πρώτο στόχο να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην κατηγορία, που θα συνοδεύεται κατ΄ αρχάς με την άνετη παραμονή και… βλέπουμε..!!