Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Γ. Κοσκινά ο Οδυσσέας Αυλιωτών

Οδυσσέας Αυλιωτών
10 Αυγούστου 2017 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Οδυσσέας Αυλιωτών κινείται στην απόκτηση αξιόλογων παικτών που θα τον βοηθήσουν να σταθεί ψηλά στην Α1, κάτι που και ο νέος τεχνικός Γιάννης Γκαμπέτας θέλει πάρα πολύ. Λίγες αλλά καλές μεταγραφές στοχεύει η ομάδα, με την απόκτηση δε του Γ. Κοσκινά το επιβεβαιώνει.

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός αμυντικός μέσος ήταν στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚΚ και ο Μιχ. Γρηγορίου τον πήρε για προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα, μπορεί να μην έγινε στέλεχός της αφού οι απαιτήσεις ήταν πολλές, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης. Μάλιστα είχε δοθεί από τον Γενάρη του 2017 δανεικός στο Λουτράκι και αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική. Με την προσθήκη αυτή ο Οδυσσέας ενισχύει9 αφάνταστα τη μεσαία του γραμμή. Η επίσημη ανακοίνωση για τον Κοσκινά:
«Ο ΑΣ Οδυσσέας Αυλιωτών καλοσορίζει στην οικογένεια του τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κοσκινά. Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί στη Κ20 της Κέρκυρας και έχει λάβει μέρος στη προετοιμασία της ανδρικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του κ Γρηγορίου επίσης ήταν μέλος στη Κ20 της Καλλιθέας όπου συμμετείχε σε φιλικά της ανδρικής ομάδας. Τέλος πέρσι αγωνίστηκε στο Λουτράκι Γ' εθνική .Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και δυνατός».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια