Τρίτη 09.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΕΠΣΚ στηρίζει Καλαντζή για πρόεδρο ΕΠΟ

Ελληνικό Ποδόσφαιρο
04 Αυγούστου 2017 / 16:36
Σπύρος Πίκουλας

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ το βράδυ της Πέμπτης είχε ουσιαστικά ένα και μόνο θέμα να συζητήσει και να αποφασίσει,

τις εκλογές της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα όλα τα μέλη της πλειοψηφίας (6) ενώ από τη μειοψηφία παρόντες ήταν ο Κ. Σουλάνης και ο Μ. Κουλούρης.
Το Δ.Σ. αποφάσισε με ψήφους έξι υπέρ και δύο κατά να στηρίξει την υποψηφιότητα για προέδρου της ΕΠΟ του πρώην βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ. Γιώργο Καλατζή που θα είναι απέναντι στο μεγάλο φαβορί για τη νίκη Βαγγέλη Γραμμένο.
Ο κ. Καλατζής ετοιμάζεται να σχηματίσει ψηφοδέλτιο εν όψει των εκλογών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να σημειώσουμε ότι εκτός από υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, ο κ. Καλαντζής έχει διατελέσει και πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τον Αθλητισμό. Από την άλλη ο Β. Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και η πλειοψηφία των ΕΠΣ της χώρας έχει δηλώσει τη στήριξή της στο πρόσωπό του.
Στο Δ.Σ. της ΕΠΣΚ ήταν αναμενόμενη αυτή η απόφαση, είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι η ΕΠΣΚ δεν θα στήριζε το αντιπολιτευτικό σχήμα της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος κ. Ποζίδης θα είναι αυτός που θα ψηφίσει και αναπληρωματικός έχει επιλεγεί ο κ. Ι. Μουζακίτης.
Βέβαια αντέδρασε  από την αντιπολίτευση για τον τρόπο επιλογής υποψηφίου που θα στηρίξει η Ένωση, ο  Κ. Σουλάνης, ο οποίος υπενθύμισε στον πρόεδρο κ. Ποζίδη, ότι είχε δεσμευτεί στη Γ.Σ. των σωματείων ότι αυτά θα αποφάσιζαν τι θα ψήφισε η ΕΠΣΚ στις εκλογές της ΕΠΟ, χωρίς όμως να του δοθεί απάντηση.  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια