Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕΛ: Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ

ΑΕ Λευκίμμης
02 Αυγούστου 2017 / 16:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό είναι το σλόγκαν στα εισιτήρια διαρκείας που ήδη κυκλοφόρησε η ΑΕ Λευκίμμης και δεν είναι απλά ένα σλόγκαν,

αλλά ένα όραμα μιας ολόκληρης περιοχής. Η ομάδα της ΑΕΛ που είναι η συνέχεια του Διαγόρα, του ΑΠΟΛ και του Παλευκιμμαϊκού, φέτος συμπληρώνει ηδη 66 χρόνια παρουσίας στα κερκυραϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα και η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, είναι ένα όραμα χρόνων που φέτος παίρνει σάρκα και οστά. Γεγονός είναι ότι στη Νότια Κέρκυρα μια ομάδα που θα μπορούσε να φτάσει και στις επαγγελματικές κατηγορίες (Β΄ Εθνική) είναι το επόμενο όνειρο όλων.
Η ΑΕΛ που πλέον έχει δέκα μέρες προετοιμασίας με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε, συν τις ανανεώσεις των παικτών, φαίνεται ότι θα είναι πολύ δυνατή και θα παίξει σημαντικό ρόλο στον Όμιλο που θα αγωνιστεί. Όμως πάντα είχε μια τεράστια στήριξη και αυτή είναι του κόσμου της, ο οποίος φανατικά την ακολουθεί παντού. Είναι ο 12ος παίκτης και το δείχνει χρόνια τώρα στις κερκίδες, εντός και εκτός έδρας, αλλά και όλες αυτές τις μέρες που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας η ζήτηση είναι τέτοια που εκτός των άλλων εργασιών στο δημοτικό γήπεδο θα χρειαστεί και επέκταση της κερκίδας.
Ο Γιάννης Σφακιανάκης με τον Φίλιππο Τάντη προσπαθούν πάρα πολύ μαζί με τους παίκτες της ομάδας δουλεύοντας αρκετές ώρες κάθε μέρα στο γήπεδο κάτω από δύσκολες συνθήκες για να είναι στις 17 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα, έτοιμη η ΑΕΛ, η οποία θα δώσει το πρώτο φιλικό ματς το Σάββατο στις 18:30 με αντίπαλο την Κ20 του ΑΟΚΚ, στη Λευκίμμη.  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια