Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη συγκέντρωση για την ΑΕΛ, που ανανέωσε με «Ντέκο»

Γ΄ Εθνική
21 Ιουλίου 2017 / 17:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να ξεκινάει σε δυο μήνες, αφού τίποτα από την ΕΠΟ δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό,

αλλά η ΑΕΛ ξεκινάει το οδοιπορικό της για πρώτη φορά σε μια κατηγορία που είναι η υψηλότερη που έχει πάρει μέρος.
Το πρόγραμμα έχει πρώτη συνάντηση, ενημέρωση και μετά δείπνο για παίκτες και τεχνικό τιμ, ενώ η Δευτέρα 24/7 είναι η μέρα που θα ξεκινήσει η ΑΕΛ διπλές προπονήσεις έτσι ώστε να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Ο τεχνικός Γιάννης Σφακιανάκης και ο βοηθός του και γυμναστής, Φίλιππος Τάντης, θέλουν πανέτοιμη την ομάδα όχι μόνο για το ξεκίνημα, αλλά για όλη την αγωνιστική περίοδο.
Στο μεταγραφικό κομμάτι οι πληροφορίες λένε ότι η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν θέσεις στην άμυνα και με αυτές θα κλείσει τουλάχιστον γι αυτήν την περίοδο ο κύκλος αυτός, μετά τις ανανεώσεις και τις ως τώρα μεταγραφικές κινήσεις το ρόστερ κρίνεται πλήρες από τον Γιάννη Σφακιανάκη και με αυτό θα προχωρήσει.
Ένας από τους παίκτες που πέρσι ήλθαν στην ομάδα και έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στην επίτευξη του νταμπλ ήταν ο Δ. Αναστασιάδης (Ντέκο), για τον οποίο υπήρχε πολύ θετικό κλίμα και εκτίμηση. Έτσι και αυτός τα βρήκε με την ομάδα και θα είναι στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΛ στην νέα κατηγορία. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια